Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Το φύλλο αγώνα

Το φύλλο αγώνα

pao osfp oaka2

pao-osfp-oaka2

Έως και αδιάφορα ήταν τα ευρήματα του… φύλλου αγώνα. Οι διαιτητές κατέγραψαν όσα συνέβηκαν, αλλά η αλήθεια είναι πως πέρα από υβριστικά και κροτίδες δεν υπήρχε τίποτα το επιβαρυντικό για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Όπως και στο ΣΕΦ η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική, γι’ αυτό και η καταγραφή των πεπραγμένων ήταν έως και αδιάφορη.

Αναλυτικά το φύλλο αγώνα:

“Κατά τη διάρκεια του αγώνα ακουστήκαν υβριστικά συνθήματα στο 4 και 3” πριν τη λήξη του Α’ δεκάλεπτου οπαδοί του ΠΑΟ έβριζαν εν χορώ “Γ… ο θρύλος κι ο Πειραιάς”. Στο 2 και 24” πριν από τη λήξη του Α’ δεκάλεπτου οι οπαδοί του ΠΑΟ έβριζαν εν χορώ. “Σπανούλη μπινέ π…. γιε”. Έγινε διακοπή και έγγραφη παρατήρηση και ανακοίνωση από τα μεγάφωνα του γηπέδου. Στο 2.5” πριν από τη λήξη του Α’ δεκάλεπτου οπαδοί του ΠΑΟ έβριζαν εν χωρώ “Γ… τον π… τον Ολυμπιακό”.

Στο 7ο’ λεπτό πριν από τη λήξη του Γ’ δεκάλεπτου οπαδοί του ΠΑΟ άναψαν 6 βεγγαλικά φλόγας – καπνών στο χώρο της εξέδρας. Κατά τη διάρκεια των Γ’ και Δ’ δεκάλεπτων οπαδοί του ΠΑΟ έριξαν κροτίδες στον εξωτερικό χώρο του γηπέδου”.

– Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, είχε γίνει σύσκεψη του Εισαγγελέα με τον υπεύθυνο της ΔΕΑΒ, τον αξιωματικό της αστυνομίας, τους εκπροσώπους των δύο ομάδων και τους υπεύθυνους ασφαλείας, για τη λήψη προληπτικών μέτρων, σε περίπτωση που προέκυπτε κάποιο θέμα με τους φιλάθλους, οι οποίοι κάθονταν στις καρέκλες περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου. Ευτυχώς, δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα.

– Δείγμα για ντόπινγκ κοντρόλ από τον Παναθηναϊκό κλήθηκαν να δώσουν οι: Μαυροκεφαλίδης, Μόργκαν και Κούπερ, ενώ από τον Ολυμπιακό οι: Χάντερ, Ντάρντεν και Πρίντεζης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …