Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ To φύλλο αγώνα (pics)

To φύλλο αγώνα (pics)

fillo agona telikoi sef

fillo agona-telikoi-sef

Οι διαιτητές της πρώτης αναμέτρησης για τους τελικούς της Α1, κατέγραψαν όλα όσα συνέβησαν στο ΣΕΦ, τα οποία επιβαρύνουν την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Οι “άρχοντες” του ντέρμπι κατέγραψαν τα υβριστικά συνθήματα των “ερυθρόλευκων” οπαδών που είχαν αποδέκτες τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ενώ δεν παρέλειψαν να σημειώσουν τις ρίψεις κροτίδων.

Το φύλλο αγώνα αναφέρει:

1) Με τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου οπαδοί της Α’ ομάδα έβριζαν εν χορώ “Π***στη και πρ***κια Γιαννακόπουλε“. Στο σημείο αυτό έγινε έγγραφη παρατήρηση και ενημέρωση των παραγόντων της Α’ ομάδας καθώς και η σχετική ανακοίνωση από τα μεγάφωνα του γηπέδου.

2) 3:05 πριν την λήξη του τέταρτου δεκαλέπτου, οι οπαδοί της Α’ ομάδα έβριζαν εν χορώ  “Μαυροκεφαλίδη είσαι π***ρας τη μάνα σου γ***ει όλος ο Πειραιάς“. Στο σημείο αυτό έγινε δεύτερη έγγραφη παρατήρηση, ενημέρωση των παραγόντων της ομάδας καθώς και η σχετικά ανακοίνωση από τα μεγάφωνα.

3)Στα παρακάτω λεπτά: 9:18, 8:57, 2:34, πριν τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου και τα 9:37, 8:48, 3:31, πριν τη λήξη του δευτέρου δεκαλέπτου, οπαδοί της Α’ ομάδας πέταξαν εκτός του αγωνιστικού χώρου, περιμετρικά, κροτίδες.

4) 7:33 και 4″ πριν τη λήξη του αγώνα, οπαδοί της Α’ ομάδα άναψαν στις κερκίδες δύο πυρσούς.

5) 8:37 πριν τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου, οπαδοί της Α’ ομάδας, φώναξαν εν χορώ: “Γ***στε τον π***στη τον Παναθηναϊκό” και 2:09 του τρίτου δεκαλέπτου “Π***νας γιοί Παναθηναϊκοι” και “Γ***ται ο ΠΑΟ και η Λεωφόρος“.

fillo agona-telikoi-game 1 (1)

fillo agona-telikoi-game 1 (2)

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …