Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Τα μέτρα ασφαλείας

Τα μέτρα ασφαλείας

panathinaikos kosmos oaka

panathinaikos-kosmos-oaka

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε, ύστερα από σύσκεψη που προηγήθηκε, τα μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν εν όψει του δεύτερου τελικού κόντρα στον Ολυμπιακό, αύριο (10/06), στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Κατόπιν της σύσκεψης για τα μέτρα τήρησης της τάξης κατά τη διεξαγωγή του αγώνα καλαθοσφαίρισης για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ (θέσεις 1-2) της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών μεταξύ των ομάδων Παναθηναϊκός Α.Ο. – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. την Τετάρτη 10.6.2015 και ώρα 19.30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ο.Α.Κ.Α., στην οποία συμμετείχαν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής ο Ταξίαρχος Κωνσταντής Πέτρος και το επιτελείο του, ο εκπρόσωπος της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός Α.Ο. Γεωργαντής Μιχαήλ, ο εκπρόσωπος της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Ζαχαρόπουλος Κωνσταντίνος, ο εκπρόσωπος της Δ.Ε.Α.Β. Νηγιάννης Ανδρέας, ο εκπρόσωπος της διοίκησης του Ο.Α.Κ.Α. Βαλασιάδης Δημήτριος και λοιπών υπηρεσιακών παραγόντων, αποφασίστηκαν μεταξύ άλλων:

* Από την Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός θα εκδοθούν 17.700 εισιτήρια για τον εν λόγω αγώνα.

* Για την είσοδο των φιλάθλων της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός Α.Ο. στο Ο.Α.Κ.Α. θα χρησιμοποιηθούν οι θύρες 3, 7, 11, 14, 15, 25, 27, 29, 40&46 και θα καταλάβουν τις θέσεις στις αντίστοιχες θύρες για τις οποίες έχουν προμηθευτεί εισιτήριο, καθώς και αυτές των V.I.P. 1 & 2.

* Για την εξασφάλιση ομαλής τέλεσης της αθλητικής συνάντησης και για τη διαφύλαξη της δημόσια τάξης, προστασία αθλητών, παραγόντων, διαιτητών κ.λ.π., θα παραμείνουν κενές φιλάθλων:

α. οι θέσεις των πτυσσόμενων τμημάτων 103β, 105β & 107 β.

β. οκτώ σειρές καθισμάτων επί 38 θέσεις στα τμήματα 134β, 136β, και 138 β

γ. η πρώτη σειρά καθισμάτων δεξιά και αριστερά της κεντρικής εισόδου στο αγωνιστικό χώρο (φυσούνα- τμήματα 126, 126Α & 126Β).

* Θα τοποθετηθεί διπλό προστατευτικό δίχτυ σε σχήμα γάμα το οποίο θα ξεκινά πίσω από το καλάθι που βρίσκεται στη δυτική πλευρά του Κλειστού Γυμναστηρίου και θα καταλήγει πίσω από το ύψος της γραμματείας.

* Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους ώστε να αποκλειστεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων (κέρματα, λέιζερ, καπνογόνα, μπουκάλια κ.α.), καθώς και η απομάκρυνση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.

* Θα απαγορευτεί η είσοδος στο Γυμναστήριο φίλαθλου φέροντα πανό ή πλακάτ με προκλητικό/αντιαθλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο.

* Θα απαγορευτεί η είσοδος στο Γυμναστήριο φίλαθλου φέροντα κράνος.

* Οι θύρες του Ο.Α.Κ.Α. την ημέρα του αγώνα θα ανοίξουν δύο ώρες νωρίτερα ήτοι την 17.30 ώρα της 10.6.2015

*Ο αγώνας θα διεξαχθεί παρουσία δύο Εισαγγελέων”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Basket League: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι

Παναθηναϊκός – Περιστέρι για την 4η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League…