Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Σκούπισμα” ή παράταση

“Σκούπισμα” ή παράταση

morgan panathinaikos paok

morgan-panathinaikos-paok

Πράξη τρίτη στη Θεσσαλονίκη… 
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το απόγευμα (18:30, NS3) τον Άρη στο “κεκλεισμένων των θυρών” Nick Galis Hall στο τρίτο παιχνίδι της μεταξύ τους ημιτελικής σειράς των πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου προηγείται με 2-0 και θέλει τη νίκη, ώστε να “σκουπίσει” τους “κιτρινόμαυρους” και να κλείσει από σήμερα (2/6) θέση στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει στον Βασίλη Σπανούλη και τον Μπρεντ Πέτγουεϊ, οι οποίοι έμειναν στην Αθήνα και τη θέση τους πήραν ο Ιωάννης Παπαπέτρου και ο Βασίλης Καββαδάς. Από την πλευρά του, ο Άρης θα παραταχτεί δίχως τους Νέιμικ και Σίμτσακ.

Λίγη ώρα αργοτέρα (20:30, NS2), ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην Πυλαία απέναντι στον ΠΑΟΚ με στόχο να κάνει το 3-0 και να εξασφαλίσει από σήμερα το εισιτήριο για τους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος. Το έργο του δεν θα είναι εύκολο, καθώς οι Θεσσαλονικείς είναι αποφασιμένοι να πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους. Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δεν θα έχει στη διάθεση του και πάλι τον Εστεμπάν Μπατίστα, ενώ ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν υπολογίζει στον Τζούλιαν Βον.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Κορυφαίες επιδόσεις και στις τρεις κατηγορίες των σουτ

Σπουδαίο ρεκόρ επιδόσεων για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε μέσα από το…