Κεντρική Ελλάδα ΣΕΠΚ “Σκέφτηκα να παραιτηθώ”

“Σκέφτηκα να παραιτηθώ”

vournas1

vournas1

Ο Αίολος Αστακού από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στα σαλόνια της Β’ Εθνικής, χάρη στην πολύ καλή δουλειά του πρώην –πλέον– προπονητή της ομάδας, Νίκο Βουρνά. Ο μέχρι πρότινος τεχνικός της ομάδας του Αιόλου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (Sepk.gr) και αναφέρθηκε στην πορεία του συλλόγου στη Γ’ Εθνική, για το προσωπικό επαγγελματικό του μέλλον, καθώς επίσης και για τον τίτλο του φαβορί που είχε η ομάδα.

Αναλυτικά:
Για την φετινή πορεία του Αίολου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής:
“Αγωνιστικά ήταν ένα πρωτάθλημα που θα το χαρακτήριζα όχι πολύ εύκολο, όμως ούτε πολύ δύσκολο. Από τις 4-5 πρώτες αγωνιστικές ξέραμε τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε και μετά το τέλος του πρώτου γύρου ήμασταν σχεδόν σίγουροι ότι εμείς κι η ΑΕΛ θα ανέβουμε κατηγορία. Φαινομενικά έμοιαζε να είναι μία εύκολη πορεία, όμως στην πραγματικότητα δεν ήταν έτσι γιατί από την ομάδα που μου έδωσαν στην αρχή το βασικό θετικό που είχε ήταν η οικονομική φερεγγυότητα του προέδρου της. Οι παίκτες που έπρεπε να μείνουν από την περσινή ομάδα είχαν μάθει να λειτουργούν με εντελώς διαφορετικό τρόπο από αυτόν που λειτουργώ εγώ. Αυτό είχε ως συνέπεια να υπάρξουν αρκετές τριβές μέσα στη χρονιά. Ήταν πολλές οι φορές που σκέφτηκα να παραιτηθώ, όμως δεν το έκανα γιατί ένιωθα υποχρεωμένος απέναντι στον πρόεδρο, κύριο Πανταζή, αλλά κι επειδή είμαι αρκετά εγωιστής κι έχω μάθει όταν βάζω ένα στόχο να τον πετυχαίνω”.

Για τον τίτλο του φαβορί και το βάρος που έβαζε στην ομάδα:
“Πιστεύω ότι το πρόβλημα δεν ήταν το βάρος του φαβορί. Τόσο εγώ όσο και μερικοί έμπειροι παίκτες που ήρθαν στην ομάδα μπορούσαν να ανταποκριθούν σε τέτοιου είδους απαιτήσεις γιατί το είχαμε κάνει στο παρελθόν. Το μοναδικό άγχος που υπήρχε ήταν ο τρόπος αντιμετώπισης από κάποιους ανθρώπους της πόλης. Εκτός αυτών μεγάλο πρόβλημα ήταν κι η έλλειψη έδρας. Έπρεπε στα εντός έδρας παιχνίδια να πηγαίνουμε μία ώρα μακριά για να πάμε στην Βόνιτσα όπου δίναμε τα εντός έδρας ματς”.

Για το επαγγελματικό του μέλλον:
“Όπως πάντα έτσι και τώρα είμαι ανοικτός σε κάθε σοβαρή πρόταση και πρόκληση που θα μου δώσει τη δυνατότητα να δουλέψω με τις συνθήκες που θέλω. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε ΣΕΠΚ

Δειτε επισης

Σύνδεσμος Προπονητών: Επιβεβαιώνει για Βασίλη Σπανούλη

Ήμασταν οι ΜΟΝΟΙ, που θίξαμε το θέμα Σπανούλη. Όχι γιατί μας ενοχλεί που ένας από τους μεγ…