Κεντρική Basket League Άρης “Σαν μικρός πρωταθλητής”

“Σαν μικρός πρωταθλητής”

alexandris

Μετά το τέλος της τέταρτης αναμέτρησης  του Ολυμπιακού με τον Άρη, μάθαμε και τυπικά ποιές θα αναμετρηθούν στον μικρό τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος και ποιες στον μεγάλο. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μιλώντας σε Ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης,  εξήγησε πως όποιος καταφέρει να κατακτήσει την τρίτη θέση θα είναι σαν μικρός πρωταθλητής και παραδέχθηκε πως δεν περίμενε ο Άρης να πάρει παιχνίδι από τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά.

Αναλυτικά:
Για τους ημιτελικούς των φετινών πλέι οφ: “Εγώ πίστευα πως θα έχανε με 3-0 ο Άρης και όχι ο ΠΑΟΚ. Ο Άρης έπαιξε καταπληκτικά με τον Ολυμπιακό, έξυπνα και κέρδισε το ένα παιχνίδι δίκαια. Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ είχε ευκαιρία στο πρώτο παιχνίδι και μπορούσε να κάνει κάτι. Περίμενα τον ΠΑΟΚ τουλάχιστον να κερδίσει ένα παιχνίδι”.

Για το ΠΑΟΚ – Άρης, που θα κρίνει την ομάδα που θα τερματίσει τρίτη στο φετινό πρωτάθλημα: “Το πρώτο παιχνίδι είναι πάντα πονηρό και κρύβει παγίδες. Ο ΠΑΟΚ παίζει στην έδρα του, αλλά ο κόσμος έχει απογοητευτεί και δεν στηρίζει την προσπάθεια του μπάσκετ. Βλέπουμε κόσμο στο βόλεϊ και στο χάντμπολ, όχι όμως στο μπάσκετ. Ο Άρης είναι υπολογίσιμος αντίπαλος, μου άρεσε στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και θεωρώ πως το παιχνίδι είναι αμφίρροπο. Στη συνέχεια, εάν ο Άρης δεν μειώσει την ποινή του το πλεονέκτημα θα το έχει ο ΠΑΟΚ. Είναι δίκαιο το αίτημα του Άρη να μειωθεί η ποινή και δεν του άξιζε τόσο σκληρή τιμωρία. Υπάρχει ενθουσιασμός, έχει βρεθεί επενδυτής και ξαφνικά με αυτή την απόφαση «πάγωσαν» τα πάντα. Είναι μεγάλο πλήγμα για τον Άρη και στο οικονομικό κομμάτι. Τα ΆρηςΠΑΟΚ και ΠΑΟΚ – Άρης προσελκύουν πολύ κόσμο και θα πρέπει να γίνονται σε γεμάτα γήπεδα. Όποιος βγει τρίτος θα είναι μικρός πρωταθλητής. Στο πρώτο παιχνίδι θα υπάρχει άγχος και θα είναι ο πιλότος του τι θα ακολουθήσει και στα επόμενα”.

Για την ανανέωση του Βαγγέλη Μαργαρίτη στον ΠΑΟΚ: “Πολύ καλά έκανε ο ΠΑΟΚ. Είχα δει το παιδί να αγωνίζεται στην ομάδα των Σερρών και όταν ήθελα να τον πάρω στον Άρη έκλεισε στον ΠΑΟΚ. Δείχνει αξιοθαύμαστη πρόοδο και έχει βοηθήσει τον ΠΑΟΚ και με τη συμπεριφορά του. Η βελτίωσή του είναι πολύ μεγάλη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…