Πρόταση σε Σλούκα

sloukas blums osfp pao

sloukas-blums-osfp-pao

Ο Παναθηναϊκός, μετά την ήττα του στη χθεσινή (14/06) αναμέτρηση από τον Ολυμπιακό, όπου σήμαινε και την κατάκτηση του τίτλου από τους “ερυθρόλευκους“, ξεκινά από σήμερα (15/6) τον σχεδιασμό του για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Στο πλαίσιο λοιπόν του σχεδιασμoύ, οι “πράσινοι” κατέθεσαν πρόταση για δυο χρόνια της τάξεως των 800.000 ευρώ το χρόνο στον Κώστα Σλούκα, του οποίου το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό λήγει φέτος. Ο Έλληνας γκαρντ δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες, οι οποίοι επιθυμούν διακαώς την παραμονή του, χωρίς να έχουν καταθέσει ακόμα επίσημη πρόταση για να επεκτείνουν τη συνεργασία τους.

Η πρόταση του Παναθηναϊκού είναι εξαιρετική και το μπαλάκι περνάει πλέον στα χέρια του Κώστα Σλούκα, ο οποίος καλείται να αποφασίσει τις επόμενες μέρες για το μέλλον του. Το σίγουρο είναι πως ο 25χρονος θα ακούσει πρώτα τι έχει να του πει ο Ολυμπιακός και εν συνεχεία θα εξετάσει την πρόταση του Παναθηναϊκού.

Αξίζει να σημειωθεί πως η φετινή περίπτωση του Σλούκα δεν έχει καμία σχέση με την περσινή του Μάντζαρη, ο οποίος δεσμευόταν με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…