Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Προστατέψτε την ομάδα”

“Προστατέψτε την ομάδα”

Olympiacos Sef Kosmos

Olympiacos-Sef-Kosmos

Οι “αιώνιοι” τελικοί κάνουν τζάμπολ αύριο (07/06), στο ΣΕΦ, και ο Ολυμπιακός έκανε παράκληση στον κόσμο του να διατηρήσει την ατμόσφαιρα σε κόσμια πλαίσια. Η “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, ζητώντας από τους οπαδούς της ομάδας να συνεργαστούν με τις αστυνομικές αρχές και να μην βλάψουν την ομάδα με τη συμπεριφόρα τους καθώς θα έχεις ως αποτέλεσμα αυστηρές ποινές, ελέω και του νέου αθλητικού νόμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ζητά απο τους φιλάθλους της που έχουν στην κατοχή τους εισιτήρια για τον πρώτο τελικο των πλέι οφ να προσέλθουν απο νωρίς στο ΣΕΦ, αφού θα ισχύσουν αυστηροί έλεγχοι και η όλη διαδικασία θα είναι χρονοβόρα.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακόςαπευθύνει παράκληση στους φιλάθλους, να συνεργαστούν με τους άνδρες ασφαλείας και τις αστυνομικές αρχές, να δείξουν υπομονή κατα τη διάρκεια των προ-ελέγχων και να στηρίξουν την ομάδα μας με τις φωνές τους και την άψογη συμπεριφορά τους κατά την διάρκεια του αγώνα.

Ο νέος αθλητικός νόμος ο οποίος είναι σε ισχύ, είναι εξαιρετικά αυστηρός τόσο προς τις ομάδες όσο και προς τους φιλάθλους για το παραμικρό και προβλέπει βαρύτατες, σχεδόν εξοντωτικές ποινές για την ομάδα, απο παραβατικές συμπεριφορές “φιλάθλων”.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει αποδείξει πως ξέρει να προστατεύει την ομάδα του, μια ομάδα την οποία θαυμάζει τα τελευταία χρόνια όλη η Ευρώπη και για την οποία είναι περήφανος κάθε φίλαθλος του Ολυμπιακού, σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Η ομάδα έχει την ανάγκη της σωστής και δυναμικής στήριξης του κόσμου, μέσα σε απολύτως αθλητικά πλαίσια στην προσπάθεια για την κατάκτηση του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Αυτό το πρωτάθλημα είναι δικό μας, της ομάδας και του κόσμου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…