Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Πράξη δεύτερη στο ΟΑΚΑ

Πράξη δεύτερη στο ΟΑΚΑ

pao osfp

pao-osfp

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε (19:30 NovaSports 2) τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ με μοναδικό στόχο να υπερασπιστεί την έδρα του και να φέρει τη σειρά των τελικών στα ίσια (1-1). Η ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου καλείται να πάρει δύναμη από τον κόσμο του “τριφυλλιού” και να κερδίσει τους “ερυθρόλευκους”, ώστε να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες της για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος.

Από την πλευρά της, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, απαλλαγμένη πλέον από το άγχος του πρώτου παιχνιδιού, θα προσπαθήσει να σπάσει την έδρα των “πρασίνων” και να κάνει το αποφασιστικότερο βήμα για την επιστροφή της στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ.

Στο αγωνιστικό κόμμάτι, οι “πράσινοι” δεν θα έχουν στη διάθεση τους για ακόμη μια φορά τον Εστεμπάν Μπατίστα, ο οποίος στη χθεσινή προπόνηση έκανε ατομικό και οι πιθανότητες να αγωνιστεί είναι ελάχιστες. Πέραν όμως από τον Ουρουγουανό σέντερ, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δεν έχει κάποιο άλλο “πονοκέφαλο” και όλοι οι παίκτες του είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα μπροστά στο κοινό τους.

Από την άλλη μεριά, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από το γνωστό του πρόβλημα στην ποδοκνημική. Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν χθες την προετοιμασία τους ενόψει του δεύτερου τελικού υπό το βλέμμα των προέδρων της ομάδας, των αδελφών Αγγελόπουλων, οι οποίοι. με την παρουσία τους, εμψύχωσαν τους παίκτες και το προπονητικό τιμ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …