Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Πλήρης εγκατάλειψη

Πλήρης εγκατάλειψη

stamolamprou ethniki

stamolamprou-ethniki

Υπεύθυνος, λοιπόν, για το λάθος με τους πόντους είναι -σύμφωνα με την ΕΟΚ, την οποία άδειασε ο Κώστας Παρίσης– ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος, ο οποίος όφειλε να γνωρίζει. Όχι βέβαια τις αλλαγές των κανονισμών της FIBA, αλλά ότι ανήκει σε μια Ομοσπονδία, η οποία δεν μπορεί να του προσφέρει ούτε τα στοιχειώδη. Γιατί, την ώρα που η ελληνική αποστολή με το ζόρι γέμιζε… ταξί, οι υπόλοιποι ήταν… σύσσωμοι!

Σκεφτείτε μόνο πως την ερώτηση “γιατί πήγατε για τρίποντο κι όχι για δίποντο;” την έκανε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας του Μαυροβουνίου, ο οποίος φυσικά ήταν εκεί… Αυτά, όμως, μικρή σημασία έχουν.

Η αδιαφορία προς το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν εμφανής από την πρώτη μέρα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η περίπτωση της Άννας Νίκης Σταμολάμπρου. Ήρθε από την Αμερική για να ενισχύσει την Εθνική. Είχε την ατυχία να νιώσει ενοχλήσεις, σε μια χώρα όπου δεν είναι αυτονόητη η ύπαρξη γιατρού στην προετοιμασία ενός αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Η Σταμολάμπρου έμεινε δύο εβδομάδες στην προετοιμασία, χωρίς όμως να δουλεύει με τις υπόλοιπες, καθώς ένιωθε πόνους στο γόνατο. Η ΕΟΚ δεν είχε διαθέσιμο γιατρό (!) και το αποτέλεσμα ήταν να κοπεί από την αποστολή, παρότι ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος την υπολόγιζε. Δεν την είχε. Γιατί δεν υπήρχε γιατρός να διαπιστώσει την έκταση του προβλήματος, γιατί η Ομοσπονδία δεν φρόντισε να παρέχει υπηρεσίες, που είναι δεδομένες ακόμα και σε ομάδες χαμηλών εθνικών κατηγοριών.

Αναρωτιέμαι αν έρχονταν ο Νικ Καλάθης από τις ΗΠΑ κι έλεγε “πονάω“, θα έμενε 15 μέρες χωρίς ιατρική γνωμάτευση;

Υ.Γ.: Και στις Εθνικές, κ. Σταύρο Κοντονή, φάρος η ΕΟΚ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…