Κεντρική Basket League Άρης “Περισσότερη ενέργεια”

“Περισσότερη ενέργεια”

vezenkof

vezenkof

Για τον τρίτο αγώνα με τον Ολυμπιακό έγραψε στο μπλογκ του ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ. Ο ηγέτης του Άρη, τόνισε ότι κανείς δεν είναι ευχαριστημένος από τα αποτελέσματα, ενώ υπογράμμισε την ανάγκη για μεγαλύτερο πάθος και ενέργεια μέσα στο παρκέ.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο μπλογκ του στο esake.gr:
“Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους

Δεν πάει καιρός από τότε που τα είπαμε, πριν από τους αγώνες με τον Ολυμπιακό στην Αθήνα. Τα αποτελέσματα σίγουρα δε μας βρίσκουν ευχαριστημένους. Είμαστε ρεαλιστές, αλλά η διαφορά στους δύο αγώνες ήταν πολύ μεγάλη.

Παίζουμε με μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, η οποία μάλιστα βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Μέσα σε λίγες μέρες, δεν μπορούμε να αλλάξουμε πολλά. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βγάλουμε περισσότερη ενέργεια και περισσότερο πάθος στο παρκέ. Να είμαστε πιο πιεστικοί στην άμυνα και να έχουμε σωστές αποφάσεις στην επίθεση. Έχουμε αρκετές απουσίες, αλλά δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε.

Το ότι δε θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, κάνει ακόμα πιο δύσκολη την αποστολή μας, αλλά θα δώσουμε το 100% για να πετύχουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στον τρίτο αγώνα της σειράς.

Χαιρετισμούς σε όλους

Αλέξανδρος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…