Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παράπονο και παραδοχή

Παράπονο και παραδοχή

manolopoulos

manolopoulos

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να προβάλει σοβαρές αντιστάσεις σε όλη τη σειρά των φετινών τελικών και εκθρονίστηκε από τον θώκο του πρωταθλητή ύστερα από δύο συνεχή χρόνια παρουσίας. Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού αλλά εξέφρασε και τα παράπονα του για τη διαιτησία ενώ, επιπλέον, ευχαρίστησε άπαντες για τη συνεργασία και έστειλε μήνυμα ανασυγκρότησης.

“Έχουμε παράπονα από τη διαιτησία. Αν είχαμε κάποιες πιθανότητες να γυρίσουμε το παιχνίδι, η διαιτησία στα κρίσιμα σημεία μάς στέρησε αυτές τις πιθανότητες” τόνισε αρχικά ο τεχνικός του “τριφυλλιού” για να ξεκαθαρίσει πως “Αυτό δεν έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό.

Ήταν καλύτερος σε αυτή τη σειρά των παιχνιδιών, ενώ και σε όλο το πρωτάθλημα είχε μια σταθερότητα. Εμείς είχαμε μια χρονιά γεμάτη προβλήματα, πάρα πολλούς τραυματισμούς, στερηθήκαμε τρεις βασικούς παίκτες, μίκρυνε το ρόστερ, αλλά θεωρώ ότι αν είχαμε λίγο παραπάνω χρόνο θα κάναμε κάτι καλύτερο. Οι απουσίες και ο λίγος χρόνος δεν μας επέτρεψαν να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ”.

Τέλος, υπογράμμισε ότι: “Ο Παναθηναϊκός είναι μια τεράστια ομάδα. Χάνοντας ένα πρωτάθλημα δεν γίνεται κάτι, θα βρει το δρόμο του. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα για τη συνεργασία που είχαμε, ειδικά τον τελευταίο καιρό και τώρα πρέπει να ανασυγκροτηθούμε για να είμαστε καλύτεροι στο μέλλον”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…