Κεντρική Ελλάδα Camp “Πάμε μια βόλτα στην Αυλίδα”

“Πάμε μια βόλτα στην Αυλίδα”

Miriounis

Miriounis

Το Avlida Basketball Academy Camp θα διοργανώσει για πρώτη φορά φέτος, σε δύο περιόδους, η Αυλίδα. Το καμπ αφορά σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 9-17 ετών και υπεύθυνος προπονητής θα είναι ο παλαίμαχος φόργουορντ, μαζί με τους Σωτήρη Βάθη και Νίκο Φραγκούλη.

Αναλυτικά:
Πάμε μια βόλτα στην Αυλίδα. Ο Ιούλιος είναι η καρδιά του καλοκαιριού. Χρήματα για πολυήμερες διακοπές δεν υπάρχουν πλέον. Τι καλύτερο λοιπόν από μια απόδραση μέχρι την Αυλίδα. Πανέμορφη παραλία, γραφικές ταβέρνες, ό,τι καλύτερο για να ξεφύγετε. Τα παιδιά όμως; Εδώ λοιπόν, το καμάρι της Αυλίδας, ο Γυμναστικός Σύλλογος Αυλίδας και συγκεκριμένα η ομάδα μπάσκετ του συλλόγου διοργανώνει από τις 6 Ιουλίου ως τις 17 ένα μπασκετικό καμπ που υπόσχεται να μάθει στα παιδιά σας τα μυστικά του εθνικού μας αθλήματος, να παίξουν, να διασκεδάσουν μέσα από την εκμάθηση και το παιχνίδι. Και όχι μόνο αυτό !

Ο Γ.Σ. Αυλίδας αποφάσισε φέτος να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία του και να ξεκινήσει έναν πρωταθλητισμό με στόχο τη Γ’ και στη συνέχεια τη Β’ Εθνική κατηγορία. Έτσι, λοιπόν, εμπιστεύθηκε το Χρήστο Μυριούνη στη θέση του αρχιπροπονητή του συλλόγου. Ο Μυριούνης, λοιπόν, θα αναλάβει την εκμάθηση των βασικών του αθλήματος στα παιδιά σας, με τη βοήθεια φυσικά άλλων δύο προπονητών (Σ. Βάθης, Ν. Φραγκούλης). Αλλά και για τα παιδιά που ήδη παίζουν μπάσκετ και θέλουν να βελτιωθούν υπάρχει εξειδικευμένο πρόγραμμα βελτίωσης κι αυτό φυσικά με την αιγίδα του Χρήστου Μυριούνη.

Πόσες φορές, άραγε, έχουν τα παιδιά σας τη δυνατότητα να έχουν δάσκαλο έναν διεθνή παίκτη, με τρία Final Four Euroleague, πρωταθλητή Ευρώπης το 1996; Εκμεταλλευτείτε, λοιπόν, την ευκαιρία και πεταχτείτε μέχρι την όμορφη Αυλίδα για το Avlida Basketball Academy Camp. Η ακαδημία μπάσκετ του συλλόγου θα διοργανώσει φέτος το καλοκαίρι camp δύο εβδομάδων για αγόρια και κορίτσια (9-17 ετών) υπό την επίβλεψη του αρχιπροπονητή μας Χρήστου Μυριούνη (πρώην διεθνής με τις εθνικές Παίδων, Εφήβων, Ανδρών, πρωταθλητής Ευρώπης 1996).

Περίοδος 06/07-17/07: Κόστος 50 ευρώ. Το καμπ θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Αυλίδας (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας) με κύριο άξονα την ατομική βελτίωση, το υψηλό επίπεδο του προπονητικού επιτελείου του καμπ, μαζί με τους εκλεκτούς προσκεκλημένους μας (παίκτες ανδρικής ομάδας και επώνυμους καλεσμένους), θα διδάξουν για δύο πενθήμερα στους μικρούς αθλητές τα… μυστικά του αθλήματος μέσω ενός εξειδικευμένου προγράμματος για μικρές ηλικίες. Το πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο για αρχάριους και για προχωρημένους αθλητές. Κάθε γκρουπ χωρίζεται βάσει ηλικίας και δυναμικότητας και είναι προσαρμοσμένο έτσι ώστε οι νεαροί αθλητές να εξελίξουν τις ικανότητές τους σε επίπεδο ατομικής και ομαδικής, τεχνικής και φυσικής κατάστασης.

Παροχές αθλητών: 1) Γιατρός για παροχή πρώτων βοηθειών καθ’ όλη τη διάρκεια του καμπ, 2) Προπονητές υψηλού επιπέδου της ακαδημίας μας, 3) Ρούχα προπόνησης (t-shirt σε κάθε αθλητή), 4) Ομιλίες και παιχνίδι με εκλεκτούς προσκεκλημένους, 5) Έλεγχος και βαθμολόγηση προόδου με καρτέλα αθλητή, 6) Απονομή διπλώματος συμμετοχής στο Summer Camp, 7) Έπαθλα και μετάλλια, 8) Γεύμα/νερό.

Ώρες λειτουργίας καμπ: 1ο Πενθήμερο 06/07-10/07 Δευτέρα – Παρασκευή 8.30 π.μ.-13.00 μ.μ., 2ο Πενθήμερο 13/07-17/07 Δευτέρα – Παρασκευή 08.30 π.μ.-13.00 μ.μ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6974958575. Ώρες λειτουργίας γραμματείας: 5μ.μ.-8 μ.μ. Απαραίτητα δικαιολογητικά: Ιατρική βεβαίωση, δύο φωτογραφίες

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Camp

Δειτε επισης

Μπέικερ: «Μπορείς να γίνεις ο καλύτερος»

Μια απολαυστική -όσο κι ουσιαστική- συνέντευξη του Γκέινον Μπέικερ. Όταν έχεις απέναντί σο…