Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Ο Ολυμπιακός δε συγχωρεί”

“Ο Ολυμπιακός δε συγχωρεί”

manolopoulos

manolopoulos

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε στο πρώτο παιχνίδι των τελικών του ελληνικού πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και πλέον πάει για την ισοφάριση στο επερχόμενο παιχνίδι της Τετάρτης (10/06) στο ΟΑΚΑ. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Μανωλόπουλος, στάθηκε στη βελτίωση, η οποία πρέπει να υπάρξει στη συνέχεια, ενώ μίλησε και για την ανωτερότητα των “ερυθρολεύκων”.

Αναλυτικά:
Δεν έχω να πω πολλά για το παιχνίδι. Θεωρώ ότι μπήκαμε πολύ δυνατά, αποφασισμένοι. Πιστέψαμε στη νίκη. Χαλαρώσαμε αδικαιολόγητα μετά τη διαφορά που πήραμε στο πρώτο δεκάλεπτο. Θεωρώ ότι μας πλήγωσαν πολύ τα επιθετικά ριμπάουντ του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός είναι μια ποιοτική ομάδα και δεν συγχωρεί τα λάθη. Πλέον η σειρά μεταφέρεται στο ΟΑΚΑ, πρέπει να βελτιωθούμε ενόψει της συνέχειας“.

Στη συνέχεια ο προπονητής του Παναθηναϊκού πρόσθεσε: “Εμείς ήλθαμε εδώ για να κερδίσουμε. Αν είχαμε προσέξει κάποια πράγματα, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλός στο κομμάτι των επιθετικών ριμπάουντ. Εμείς δεν είχαμε συγκέντρωση σε αυτό το κομμάτι. Θέλουμε να παίζουμε πιεστική άμυνα όμως τα 4 λάθη του Ολυμπιακού είναι πάρα πολύ λίγα”.

Παράλληλα ρωτήθηκε για την απόδοση του Μόργκαν και επανέλαβε την εμπιστοσύνη του στους παίκτες του Παναθηναϊκού: “Έχω πει ότι πιστεύω σε όλους τους παίκτες της ομάδας. Ο Μόργκαν, όπως και ο Κούπερ, είναι πολύ λίγο καιρό μας. Προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε, προσπαθούν κι αυτοί πάρα πολύ, θεωρώ ότι θα είναι καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός. Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παν…