Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Να συνεχίσουμε έτσι”

“Να συνεχίσουμε έτσι”

spanoulis aponomi

spanoulis-aponomi

Την ανάγκη σταθεροποίησης του ρόστερ και τη μείωση των αλλαγών, επεσήμανε ο Βασίλης Σπανούλης σε δηλώσεις του, αναφορικά με το μέλλον της ομάδας και τον τρόπο που θα διατηρηθεί στην κορυφή. Παράλληλα, ο αρχηγός του Ολυμπιακού, αποθέωσε, για ακόμα μια φορά, τον Γιάννη Σφαιρόπουλου στον οποίο έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης και έκανε έναν απολογισμό της σεζόν που ολοκληρώθηκε καθώς και της τελευταίας τετραετίας.

“Ολοκληρώσαμε με τον καλύτερο τρόπο μια εκπληκτική χρονιά, που δεν ξεκίνησε μεν, καλά, αλλά τελείωσε φανταστικά. Αυτά έχει ο αθλητισμός, έτσι είναι το μπάσκετ. Δείξαμε χαρακτήρα και μετά την απώλεια του τίτλου την τελευταία διετία, τον κατακτήσαμε φέτος και με τον πλέον εμφατικό τρόπο, εναντίον ενός μεγάλου αντιπάλου όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Χαίρομαι που δείξαμε τη σωστή νοοτροπία. Που καταφέραμε να μείνουμε σοβαροί και να ανταπεξέλθουμε. Εύχομαι και στο μέλλον τα παιχνίδια να γίνονται υπ’ αυτές τις συνθήκες. Μας αξίζει αυτό, να παίζουμε καλό μπάσκετ και να νικά ο καλύτερος” ήταν η αρχική τοποθέτηση του “Kill Bill“, ο οποίος συμπλήρωσε:

“Είναι πολύ σημαντικά τα τέσσερα τελευταία χρόνια που έχουμε χτίσει αυτή τη νέα ομάδα. Με εξαίρεση το 2011. Έχουμε πάρει 2 Ευρωλίγκες και δυο πρωταθλήματα, ενώ τα προηγούμενα 15 χρόνια η ομάδα δεν είχε κερδίσει τίποτα. Δεν μου αρέσει να μιλώ για δυναστείες, αλλά για το τώρα. Να δείχνουμε με πράξεις τα πράγματα μέσα στο γήπεδο και να βελτιωνόμαστε ακόμα περισσότερο”.

Τέλος, αναφέρθηκε στο σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου, εξηγώντας ότι: “Παίζουμε μπάσκετ που φέρνει νίκες. Από τη στιγμή που ήλθε ο κ. Σφαιρόπουλος, έδωσε έμφαση στα βασικά. Να είμαστε δηλαδή, ομάδα και να παίζουμε άμυνα. Μας έβαλε στο σωστό δρόμο και στο θέμα των ρόλων και όλοι είδαν τα αποτελέσματα στο γήπεδο.

Το θέμα είναι να συνεχίσουμε έτσι. Τα τέσσερα τελευταία χρόνια είχαμε τρεις διαφορετικές ομάδες, με τρεις διαφορετικούς προπονητές. Η ομάδα πρέπει να συνεχίσει με τον ίδιο κόουτς, να μην έχουμε αλλαγές στο ρόστερ. Να συνεχίσουμε έτσι για τα επόμενα 4-5 χρόνια και να συνεχίσουμε να πετυχαίνουμε ό,τι σήμερα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Το πιο σημαντικό για μας είναι το μομέντουμ»

Για το μομέντουμ στους αγώνες με την Μπαρτσελόνα μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Ολυμπιακός…