Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Μέσα στο γήπεδο”

“Μέσα στο γήπεδο”

Sfairopoulos

Sfairopoulos
Ο Ολυμπιακός χωρίς να δυσκολευτεί, πέρασε, βράδυ από της Πέμπτης, από το “Αλεξάνδρειο” και από σήμερα προετοιμάζεται για τον πρώτο μεγάλο τελικό, απέναντι στον Παναθηναϊκό την Κυριακή (07/06, 19:30). Ο προπονητής των “ερυθρολεύκων“, Γιάννης Σφαιρόπουλος, δήλωσε πως εύχεται να κερδίσει ο καλύτερος και μέσα στο γήπεδο.

Αναλυτικά:
“Φτάνουμε στο τέλος μιας σεζόν και είμαστε στους τελικούς. Έχουμε σχεδόν όλη την ομάδα έτοιμη. Γιατί μέσα στη σεζόν είχαμε αρκετούς τραυματισμούς. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά όλη την σεζόν για να φτάσουμε εδώ που είμαστε. Έχουμε κάνει καλή δουλειά και είμαστε σε ετοιμότητα ώστε να αντιμετωπίσουμε έναν αξιόλογο αντίπαλο όπως είναι Παναθηναϊκός. Είναι μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ο καλύτερος να κερδίσει μέσα στο γήπεδο, αυτό εύχομαι”.

Από την άλλη μεριά, ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, είπε: “Εύχομαι να γίνουν καλοί αγώνες και ο καλύτερος να κερδίσει. Ελπίζω να γίνουν καλά παιχνίδια δίχως έκτροπα, ο νικητής να είναι ο καλύτερος μέσα στο γήπεδο. Να αφεθούν οι δύο ομάδες να παίξουν το μπάσκετ που ξέρουν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ανησυχία με Ουόκαπ στον Ολυμπιακό

Αποχώρησε από την προπόνηση του Ολυμπιακού ο Τόμας Ουόκαπ. Μία ημέρα πριν η αποστολή του Ο…