Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Με τι κριτήρια σφυρίζουν”

“Με τι κριτήρια σφυρίζουν”

markopoulos

markopoulos

Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο του Άρη, καθώς στο πλαίσιο της δεύτερης αναμέτρησης της σειράς των “μικρών” τελικών οι “κιτρινόμαυροι” πήραν τη νίκη. Ο Σούλης Μαρκόπουλος ήταν φανερά στενοχωρημένος, ενώ αναφέρθηκε και στα διαιτητικά σφυρίγματα.

Αναλυτικά:
“Συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη του. Εμείς δεν πιάσαμε την απόδοση που θέλαμε παρά το ότι είχαμε μία διαφορά τεσσάρων πόντων. Γέμισαν οι ψηλοί μας με φάουλ και έπρεπε να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Θα δούμε τα λάθη μας και θα κοιτάξουμε να πάρουμε και πάλι το προβάδισμα στην σειρά”.

Για τα 29 τρίποντα και την αστοχία των παικτών του είπε: “Όταν δεν είσαι δυνατός στην ρακέτα σου και παίζοντας με διαφορετικά σχήματα που δεν έχεις παίξει όλη την χρονιά φθάσαμε να δεχθούμε 92 πόντους”.

Για το αν είχε παράπονα από τους διαιτητές: “Ναι είχα. Θα πρέπει κάποια στιγμή να μας πούνε οι διαιτητές πως σφυρίζουν. Πέφτουν κορμιά και δεν σφυρίζουνε και το αντίθετο. Εμείς δεχθήκαμε εύκολα φάουλ στους ψηλούς μας”.

Για το τι έγινε μετά την λήξη με τον Δημήτρη Πρίφτη αρκέστηκε να πει: “Είναι μεταξύ μας”.

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης είπε: “Πρώτα από όλα θέλω να συγχαρώ τον ΠΑΟΚ για το καλό και σωστό παιχνίδι του αλλά και να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και στο τεχνικό μας τιμ. Βλέποντας την στατιστική δεν σουτάραμε πολλά τρίποντα και είχαμε 60% στα δίποντα και δεν μπορώ να καταλάβω πως πήγε τόσο κλειστό το παιχνίδι. Αν θέλουμε να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ το Σάββατο θα πρέπει να πάει το παιχνίδι στους 60-70 πόντους και να διορθώσουμε την τελευταία περίοδο που για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Πρέπει να δούμε τι συμβαίνει στην τελευταία περίοδο όπου είχαμε προηγηθεί και με 15 πόντους και έγινε κλειστό το παιχνίδι. Θα πρέπει να δώσω και πάλι συγχαρητήρια στην ομάδα μου για τα ψυχικά αποθέματα που έδειξε”.

Για το αν η εικόνα του τελευταίου δεκαλέπτου έχει να κάνει με την κούραση, δήλωσε: “Σίγουρα υπάρχουνε παράγοντες που μας επηρεάζουνε. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε συνηθίσει να παίζουμε μπροστά σε 6.000 φιλάθλους μας και όχι σε άδειο γήπεδο. Αποδεικνύουμε ότι είμαστε συμπαγής ομάδα και είναι σημαντικό αυτό”.

Για το ότι ο ΠΑΟΚ μείωσε την διαφορά των 14 πόντων στον πόντο σημείωσε: “Είναι θέμα συγκέντρωσης. Ίσως πιστέψαμε ότι το παιχνίδι τελείωσε και ο ΠΑΟΚ επέστρεψε για αυτό και θα πρέπει να το διορθώσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …