Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Κρητικός” και επίσημα

“Κρητικός” και επίσημα

cook rethimno1

cook-rethimno

Την απόκτηση του Ντέρεκ Κουκ ανακοίνωσε επίσημα το Ρέθυμνο, το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί ιδιαίτερα ενισχυμένο στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Basket League. Αυτή ήταν η τρίτη φετινή μεταγραφή της ομάδας του Θανάση Σκουρτόπουλου, μετά τους Γιάροσλαβ Κορόλεφ και Μάρκους Ρέλφορντ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή, Ντέρεκ Κουκ, για δύο χρόνια.

Ο Ντέρεκ Κουκ είναι 23 ετών (γεν. 23/8/1991), έχει ύψος 2.07μ. και αγωνίζεται στις θέσεις “4” και “5”. Ο Ντέρεκ Κουκ γεννήθηκε στην Ουάσιγκτον των Η.Π.Α και είναι πτυχιούχος της κοινωνιολογίας. Για δύο χρόνια (2009-2011) έπαιξε στο κολλέγιο Cloud County Community, πριν μεταγραφεί στο κολλέγιο του Γουαϊόμινγκ.

Την πρώτη σεζόν ήταν ο κορυφαίος παίκτης των “Cowboys” που προερχόταν από τον πάγκο, καθώς αγωνίστηκε σε 34 ματς (σε 2 ξεκίνησε ως βασικός) και είχε 3.1 πόντους, 3.8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Την επόμενη σεζόν (2013/14) ήταν ακόμη πιο βελτιωμένος, αφού τελείωσε την χρονιά, έχοντας αγωνιστεί σε 32 ματς με 6.1 πόντους, 5.8 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο κατά μέσο όρο.

Πέρυσι, (2014/15) ήταν εκπληκτικός, αφού ήταν ο μοναδικός παίκτης που αγωνίστηκε και στα 35 παιχνίδια της ομάδας του στο NCAA, όπου είχε 8.1 πόντους (72% σουτ εντός πεδιάς), 5.8 ριμπάουντ, 0.9 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 κόψιμο κατά μέσο όρο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…