Κεντρική Basket League ΑΕΚ Κλείνει Κάρτερ

Κλείνει Κάρτερ

carter mourtos

ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ

Ριζώνει στην Ελλάδα ο Μαρκ Κάρτερ!…
Ο 30χρονος (1μ91) γκαρντ αναμένεται να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ. Μας συστήθηκε μέσω του Ρεθύμνου, τον απολαύσαμε στον Πανιώνιο και φέτος είχε μεγάλη επίδραση στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ, ο οποίος πριν από λίγη ώρα κατέκτησε την τρίτη θέση (τηρουμένων των αναλογιών, ισοδυναμεί με… μικρό πρωτάθλημα). Ο Μαρκ Αντόνιο Κάρτερ θα συνεχίσει να είναι παίκτης του “δικεφάλου“, όχι όμως του… βορρά.

Οι άνθρωποι της “Ένωσης” περίμεναν καρτερικά να τελειώσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του παίκτη με τον ΠΑΟΚ, για να προχωρήσει στην επίσημη κρούση. Ο Αμερικανός δείχνει να είναι θετικός και το μόνο που μένει είναι να… πέσουν οι υπογραφές και να ανακοινωθεί επίσημα η απόκτησή του.

Με 12.5 πόντους, 2.1 ασίστ στην κανονική περίοδο (10 πόντους και 1.6 ασίστ κατέγραψε και στα πλέι οφ), ήταν ένας από τους πιο ουσιαστικούς Αμερικανούς, που αγωνίστηκαν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Και μετά από τρεις σεζόν, όλοι γνωρίζουν τη φιγούρα, αλλά και τη σταθερότητά του. Αυτό ήταν και το διαβατήριο του, για τον τέταρτο εν Ελλάδι σταθμό της καριέρας του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…