Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Δημιουργεί κλίμα”

“Δημιουργεί κλίμα”

sloukas

sloukas

Τα σενάρια περί επίσημης πρότασης, από τον Παναθηναϊκό προς το πρόσωπό του, διέψευσε ο γκαρντ του Ολυμπιακού, Κώστας Σλούκας.

Ο 25χρονος πλέι μέικερ σε ερώτηση που του έγινε στον ραδιοφωνικό αέρα της ΕΡΤ, για τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας, ότι ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για να τον αποκτήσει, δήλωσε με καυστικό τρόπο, πως “αυτά είναι αστεία πράγματα”.

“Θέλω πρώτα να μιλήσω με την πλευρά του Ολυμπιακού. Το να μου κάνει πρόταση με τέτοιο τρόπο ο ο Παναθηναϊκός είναι αστείο. Δημιουργεί κλίμα…”.

Νωρίτερα, ο παίκτης του Ολυμπιακού, μίλησε -μεταξύ άλλων- για την επόμενη μέρα των “ερυθρολεύκων” επαναλαμβανοντας πως: “Το σημαντικό είναι να μείνει αναλλοίωτος ο κορμός της ομάδας. Ο Ολυμπιακός έχει πάρει τη σκυτάλη και κρατώντας τον κορμό του είναι σωστό να συνεχίσει έτσι. Η διοίκηση είναι αυτή που θα κάνει τις κινήσεις που πρέπει”.

Όταν ρωτήθηκε για την ανανέωση του συμβολαίου του με τους “ερυθρόλευκους”, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να πει αποχαιρετίσει την ομάδα: Ό,τι κι αν γίνει πάντως, πρώτα απ όλα θα συναντηθεί με τους διοικητικούς ηγέτες της ομάδας και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

“Δεν έχω κρύψει ότι θέλω να συνεχίσω στον Ολυμπιακό”, δήλωσε αρχικά και συνέχισε λέγοντας πως: “Πρέπει όμως πρώτα να γίνουν όλες οι συζητήσεις. Το οικονομικό παίζει ρόλο, αλλά έρχεται σε δεύτερη μοίρα”. Τι μετράει περισσότερο; “Αυτό που θέλω είναι να έχω όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο και να βελτιώνομαι χρόνο με τον χρόνο, να μεγαλώνει ο ρόλος μου. Επαγγελματίας είμαι όμως…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν από τον Ολυμπιακό. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέφρασε τα συλλυπητήρ…