Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Η ικανοποίηση του Σωτήρη

Η ικανοποίηση του Σωτήρη

manolopoulos paok

manolopoulos-paok

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στην Πυλαία, επικρατώντας άνετα του ΠΑΟΚ και εξασφαλίζοντας την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος. Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δεν θα μπορούσε παρά να είναι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του, οι οποίοι εμφανίστηκαν απόλυτα συγκεντρωμένοι.

“Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου, διότι παρά το 2-0 ήρθαμε στη Θεσσαλονίκη και ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι από το πρώτο δευτερόλεπτο. Δεν χαλαρώσαμε καθόλου, κάναμε καλές προπονήσεις και ήρθαμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Μας βοήθησε η ευστοχία στα τρίποντα, θεωρώ όμως ότι οι παίκτες είχαν συγκέντρωση”, τόνισε αρχικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Για τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του Παναθηναϊκού: “Πήραμε καλή διαφορά στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο, επειδή ως ομάδα στη διάρκεια της χρονιάς είχαμε πάρει αλλά και χάσει διαφορές, μπορώ να κρατήσω την ψυχραιμία μας στο να διατηρήσουμε τη διαφορά. Όπως επίσης και ότι όταν ο ΠΑΟΚ αντέδρασε εκεί δεν λειτουργήσαμε καλά και στην άμυνα και επίθεση και είναι σημεία στα οποία πρέπει να βελτιωθούμε πολύ. Εύχομαι καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ, που για εμένα είναι από τις καλύτερες στην Ευρώπη, έχοντας παίξει μπάσκετ ποιότητας. Του αξίζουν συγχαρητήρια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Πένθος για τον Εργκίν Αταμάν – Συλλυπητήρια από την ΚΑΕ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του πατέρα του Εργκίν Αταμάν. Βαρύ πένθος για την …