Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Η άποψη των προπονητών

Η άποψη των προπονητών

Εθνική Νεανίδων

basketa7

Οι αγώνες της Τελικής Φάσης του 42ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων πλησιάζουν. Από την ερχόμενη Τετάρτη (17/06) στην Πάτρα, 6 ομάδες (ΣΦΚ Πιερικός Αρχ., ΕΑ Προμηθέας 2014, ΓΣ Εργοτέλης, ΑΣΕ Δούκα, Πανιώνιος ΓΣ, ΠΑΟΚ ΑΣ) ξεκινούν την προσπάθεια τους.

Λίγο πριν το τζάμπολ των αγώνων του τουρνουά οι προπονητές των 6 φιναλίστ εκφράζουν την άποψη τους στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ.

Αναλυτικά:

Στέλιος Χατζηιωάννου (ΣΦΚ Πιερικός Αρχ.):
“Και μόνο που καταφέραμε να φτάσουμε ως την Τελική Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων κάνει την παρουσία μας στους αγώνες του τουρνουά μια επιτυχία. Γνωρίζουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε καλές ομάδες με μεγάλη παράδοση στα τμήματα υποδομών. Εμείς είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατόν”.

Γεώργιος Σταθάτος (ΕΑ Προμηθέας 2014):
“Η συμμετοχή στην Τελική Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων που σηματοδοτεί την παρουσία των 6 καλύτερων ομάδων της Ελλάδας, είναι μία μεγάλη γιορτή για την ομάδα μας. Κάναμε μια σκληρή προετοιμασία, όλο αυτό το διάστημα, ώστε να παρουσιάσουμε, στο τουρνουά, το καλύτερο εαυτό μας”.

Στυλιανός Καρκανάκης (ΓΣ Εργοτέλης):
“Η συμμετοχή μας σ’ αυτήν την γιορτή του μπάσκετ μας κάνει πάρα πολύ χαρούμενους. Ο Εργοτέλης για πρώτη φορά πηγαίνει σε Τελική Φάση Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων κάτι που αποτελεί σπουδαία τιμή για τον σύλλογο. Στην Πάτρα πάμε χωρίς άγχος για να απολαύσουμε κάθε παιχνίδι”.

Τάκης Μπακογεώργος (ΑΣΕ Δούκα):
“Η διάρκεια είναι εκείνη που καταξιώνει μία ομάδα. Η ομάδα μας, ο ΑΣΕ Δούκα, φτάνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Τελική Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων. Αυτή είναι η σημαντικότερη επιτυχία μας. Στο τουρνουά πηγαίνουμε με στόχο να παίξουμε καλό μπάσκετ. Στο τέλος θα δούμε τι πετύχαμε”.

Νίκος Κοψιάς (Πανιώνιος ΓΣ):
“Θα γίνει μια πολύ ενδιαφέρουσα διοργάνωση στην οποία μετέχουν δυνατές ομάδες. Πιστεύω ότι γίνουν συναρπαστικά παιχνίδια. Στόχος της ομάδας μου είναι να διεκδικήσει τις πιθανότητες που της αναλογούν. Δεν υπάρχουν φαβορί όταν μιλάμε για τις ηλικίες των Παίδων. Όλοι έχουν τις πιθανότητες τους”.

Ευριπίδης Μελετιάδης (ΠΑΟΚ ΑΣ):
“Η φετινή Τελική Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων αναμένω να διεξαχθεί σε πολύ καλό επίπεδο και θα δούμε πιο ανταγωνιστικό τουρνουά. Αυτό αφορά, τόσο τις ομάδες που εμφανίζονται πιο ισχυρές, όσο και τα παιδιά. Για μας, τον ΠΑΟΚ, η χαρά μας είναι διπλή αφού για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου συμμετέχουμε σε τελικές φάσης τόσο με την ομάδα των Παίδων όσο και των Εφήβων”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Έτσι για αλλαγή πείτε μια φορά την αλήθεια κ. Λιόλιο

Ο Παναγιώτης Φασούλας πετάει εκ νέου το γάντι στον Βαγγέλη Λιόλιο. Ο επικεφαλής του συνδυα…