Κεντρική Ασίστ Shadow Γύρισε στο… σπίτι του

Γύρισε στο… σπίτι του

aposkitis1

Επιστροφή στο μέλλον!…
Ακόμα και σημειολογικά να το δει κανείς, αδιαφορώντας για τη δεδομένη αξία του Δημήτρη Αποσκίτη, η επιστροφή στον Μίλωνα του ανθρώπου που τον οδήγησε στην Α1, σηματοδοτεί -αν μη τι άλλο- την πρόθεση της διοίκησης να ανοικοδομήσει μια από τις πλέον ιστορικές (και συμπαθείς) ομάδες της Αθήνας.

“Το Δ.Σ. του συλλόγου, στη συνεδρίαση της 8/6/2015, αποφάσισε τη πρόσληψη του Δημήτρη Αποσκίτη ως “Τεχνικού Υπεύθυνου” για το τμήμα της Καλαθοσφαίρισης (Μπάσκετ). Ο κ Αποσκίτης θα έχει την τεχνική ευθύνη (προγραμματισμός, υλοποίηση) για όλες τις αγωνιστικές ομάδες του τμήματος, καθώς και για τα τμήματα υποδομών (Ακαδημίες).

Επίσης το Δ.Σ. αποφάσισε την ανανέωση της συνεργασίας με τους προπονητές του τμήματος Καλαθόσφαιρας, Πέτρο Τσιτσόπουλο, Δημήτρη Ζάννο, Κώστα Μπαστούνη, Κώστα Σίννη, Σταύρο Βαρυπάτη, καθώς και με τον Άγγελο Σίννη, που θα είναι υπεύθυνος των τμημάτων υποδομών (σε άμεση συνεργασία με τον κ. Αποσκίτη), και προπονητής αυτών.
Στους παραπάνω ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους”.

Αυτή ήταν η ανακοίνωση του Μίλωνα, που δημιουργεί τις βάσεις για να ξανακάνει μεγάλο το τμήμα μπάσκετ. Στην Επιτροπή Μπάσκετ θα είναι οι κ. Σακελλαρίδης, Στεργίου, Βελώνιας, Σαββαΐδης, Τσιλίρας, Μαρσέλλης και Κασβίκης, οι οποίοι θα “τρέξουν” την… πορτοκαλί πλευρά του “πράσινου” συλλόγου.

“Είμαι χαρούμενος που γύρισα στο σπίτι μου. Ο τρόπος με τον οποίο με πλησίασαν οι άνθρωποι του Μίλωνα ήταν συγκινητικός και θέλω να ευχαριστήσω τους διοικούντες για την εμπιστοσύνη” δήλωσε ο Δημήτρης Αποσκίτης και συμπλήρωσε:

“Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον κόουτς Τσιτσόπουλο, ο οποίος μαζί με τον κόουτς Ζάννο θα ηγηθούν της ανδρικής ομάδας. Μαζί με τους Μπαστούνη και Σίννη (σ.σ. υπεύθυνος αγωνιστικών τμημάτων ο πρώτος και υπεύθυνος υποδομών ο δεύτερος) θα συνεργαστούμε για να μετατρέψουμε τον Μίλωνα σε μια… κυψέλη παιδιών, που θα μάθουν όχι μόνο μπάσκετ σε μας, αλλά και πώς να αγαπούν τον συμπαίκτη τους, πώς να σέβονται τον χώρο και το άθλημα.

Δεν είμαι άνθρωπος των πολλών υποσχέσεων. Πιάνουμε δουλειά, γνωρίζοντας πως η ταράτσα έχει την καλύτερη θέα και πως στον Μίλωνα δεν ταιριάζει τίποτα λιγότερο“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

«Ganon Baker series»: Ο κόουτς Γκέινον μας παρουσιάζει τη συμβίωση του με τον νυν assistant των Brooklyn

O Γκέινον Μπέικερ εξιστορεί: «Δεν έχουν περάσει αρκετά χρόνια από το καλοκαίρι όπου με τον…