Κεντρική Διεθνή “Δεν έχω μιλήσει με κανέναν”

“Δεν έχω μιλήσει με κανέναν”

sarunas jasikevicius 4fe55e4104f71

sarunas-jasikevicius-lietuva

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους παραχώρησε συνέντευξη στην ισπανική El Mundo Deportivo, όπου μίλησε για το μέλλον του, ξεκαθαρίζοντας πως ακόμα δεν έχει συζητήσει σοβαρά με καμία ομάδα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της, διαψεύδοντας τα όσα ακούγονται περί επαφών με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον Παναθηναϊκό: “Μέχρι τώρα δεν έχω μιλήσει σοβαρά με κάποια ομάδα. Ξέρω πως υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον και ζήτησα χρόνο από τη Ζαλγκίρις για να δούμε τι υπάρχει στην πραγματικότητα. Μου έδωσαν χρόνο. Δεν έχουμε μιλήσει σοβαρά, απλά γνωρίζω πως υπάρχει ενδιαφέρον”.

Για το αν θα δούλευει στη Μπαρτσελόνα: “Ναι, γιατί όχι; Θα ήθελα να εργαστώ στις ομάδες που ξέρω, θα ήταν κάτι ξεχωριστώ”.

Για την προπονητική του φιλοσοφία: “Έμαθα πολλά από τον Ομπράντοβιτς και τον Πασκουάλ. Θα ήθελα να ακολουθήσω ένα παρόμοιο μοντέλο, αλλά πρέπει να προσαρμόζεσαι πάντα σε αυτό που έχεις”.

Για τη χρονιά στη Ζαλγκίρις: “Ήταν μια απίστευτη σεζόν. Πήραμε το νταμπλ και δεν χάσαμε κανένα ματς στα play offs. Είχα ένα αφεντικό (Γκιντάρας Κραπίκας) που με άφηνε να δουλεύω και όλα πήγαν καλά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…