Κεντρική Basket League Άρης “Απλά το 1-1”

“Απλά το 1-1”

priftis

priftis

Μετά από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, η ομάδα του Άρη, “πήρε” τη δεύτερη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα οι κιτρινόμαυροι να φέρουν τη σειρά στα ίσια. Ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης φανερά χαρούμενος, αλλά κράτησε χαμηλούς τόνους.

Αναλυτικά:
“Έγινε ένα θεαματικότερο παιχνίδι από την Πυλαία. Συγχαρητήρια στους παίκτες και είναι σήμαντικό ότι έγινε το 1-1 και προς έκπληξή μου με τέτοιο υψηλό σκορ. Θα πρέπει όμως να κινηθούμε σε χαμηλότερα σκορ για να κερδίσουμε την σειρά. Έχει γίνει απλώς το 1-1 και θα πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι απομονώνοντας τα συναισθήματά μας”, για να προσθέσει σχετικά με τη μη χρησιμοποίηση του Νέιμικ: “Είναι ερωτηματικό. Μου είπε ότι είναι καλύτερα από ότι ήταν στην Πυλαία. Τον είδα στο ζέσταμα και αποφάσισα να μην τον βάλω. Για μας είναι μεγάλη απώλεια αλλά και ο Αντεγκμπόγιε για τον τρόπο που παίζει ο ΠΑΟΚ και την σειρά και είναι μεγαλύτερη απώλεια γιατί στην περιφέρεια ελέγχεται η σειρά”.
Για το τάιμ άουτ στο 80-68 δήλωσε: “Για να ξεκουραστούν οι παίκτες”.

Για το άδειο γήπεδο υπογράμμισε: “Είναι άχαρο. Εμείς παίζουμε για τον κόσμο. Ο κόσμος πρέπει να είναι στο γήπεδο και να είναι κόσμιος αλλά είναι μεγάλη συζήτηση”.

Για το τι έγινε μετά την λήξη με τον Σούλη Μαρκόπουλο σημείωσε: “Είναι εντάσεις της στιγμής και έχω μεγάλο σεβασμό στον κόουτς”.

Για την πορεία της σειράς με τον ΠΑΟΚ τόνισε: “Δεν έχω παράπονο από την ομάδα μου άσχετα από το αποτέλεσμα αυτής της σειράς των playoffs γιατί οι παίκτες έχουνε κάνει πολύ καλή δουλειά και ανώτερη των προσδοκιών. Είμαστε εδώ και πάμε για το καλύτερο”.

Από την πλευρά των παικτών ο Μουχάμεντ Πάσαλιτς είπε: “Σήμερα δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε ξαν παίξουμε. Όπως παίξαμε στο παιχνίδι στην έδρα μας. Ήμασταν κακοί ειδικά στην άμυνα όπου δεχθήκαμε 92 πόντους. Θα πρέπει να το δούμε και να βλετιωθούμε. Η σειρά πάει και πάλι στην έδρα μας όπου θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα από ότι στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας για να το κερδίσουμε.Συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη”, ενώ για την εξέλιξη του παιχνιδιού τόνισε: “Ο Άρης έπαιξε γρήγορα, άνοιξε την άμυνά μας, δεν ανταποκριθήκαμε και δεχθήκαμε 92 πόντους”.

Όσον αφορά την έλλειψη συγκέντρωσης στην άμυνα δήλωσε: “Ήθελε παραπάνω συγκέντρωση αλλά δεν τα καταφέραμε. Θέλει περισσότερη συγκέντρωση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…