Κεντρική Ασίστ Shadow “Τον περίμενα καλύτερο”

“Τον περίμενα καλύτερο”

spanoulis reyes f4 final madrid

spanoulis-reyes-f4-final-madrid

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στον τελικό του Φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα, γνωρίζοντας την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η εμφάνιση των “ερυθρολεύκων” δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, γεγονός που παραδέχθηκε και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, μιλώντας στον ραδιοφωνικό αέρα του Sport FM.

Ο έμπειρος τεχνικός ξεκαθάρισε πως περίμενε να δει έναν καλύτερο Ολυμπιακό χθες (17/5), τονίζοντας παράλληλα πως η δουλειά του Σφαιρόπουλου ήταν εξαιρετική.

“Μου έκανε εντύπωση ότι η Ρεάλ πήρε το Κύπελλο αλλά προπονητικά δεν ήταν έτοιμη να παίξει απέναντι στις αλλαγές του Ολυμπιακού. Παραδέχομαι ότι περίμενα τον Ολυμπιακό καλύτερο χθες. Πιστεύω ότι ο Σπανούλης θα έπρεπε να έχει στο μυαλό του το πώς θα δημιουργήσει και όχι πώς να εκτελέσει. Όλη η άμυνα της Ρεάλ ήταν προσαρμοσμένη επάνω του. Το να κρατά την μπάλα και να έχει και δεύτερο παίκτη επάνω του δημιούργησε σύγχυση στην ομάδα του.

Θετική πολύ η παρουσία του Σφαιρόπουλου. Ρίσκαρε και έκανε υπερβάσεις καθ’ όλη τη διάρκεια. Είναι ένας μελλοντικός σταρ στην προπονητική. Για τον Ιτούδη για να είμαι ειλικρινής τον περίμενα καλύτερο. Ωστόσο έχει βελτιωθεί σε πολλά σημεια. Και είμαι σίγουρος θα εκτιμήσουν τη δουλειά του στη ΤΣΣΚΑ και θα τον κρατήσουν”, ανέφερε ο Αλεξανδρής.

Όσο για τις πολλές χαμένες βολές του τελικού; “Το πρόβλημα είναι στο μυαλό. Δεν δικαιολογούνται τόσες χαμένες βολές σε τέτοιο επίπεδο. Χρειάζεται πάντως και να είσαι σε καλή πνευματική κατάσταση για να είσαι εύστοχος στις βολές”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…