Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Το μυαλό μας στον ημιτελικό”

“Το μυαλό μας στον ημιτελικό”

Λάσο

pablo laso-Real

Η Ρεάλ Μαδρίτης προετοιμάζεται για το μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού την Παρασκευή (15/05), στο Φάιναλ Φορ, που διεξάγεται στο σπίτι της. Ο τεχνικός της “Βασιλισσας” μίλησε στο Real Madrid TV, για το παιχνίδι της ημιτελικής φάσης με την “Φενέρ“, για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά και για τους οπαδούς της Ρεάλ.

Αναλυτικά:
Για το Φάιναλ Φορ και τον ημιτελικό με την Φενέρμπαχτσε: “Είμαι περήφανος που η Ρεάλ αναγνωρίζεται ανάμεσα στους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης και βρισκόμαστε στο τρίτο συνεχόμενο Φάιναλ Φορ μας. Είναι κάτι σαν τον Κύπελλο Ισπανίας, δεν έχεις χρόνο να σκεφτείς πέρα από το πρώτο παιχνίδι. Η Φενέρμπαχτσε διαθέτει αρκετή ποιότητα και εξαιρετικούς παίκτες όπως οι Γκάουντλοκ, Μπιέλιτσα και Βέσελι. Επίσης έχουν έναν καταπληκτικό προπονητή. Ο Ομπράντοβιτς έχει προπονήσει την Ρεάλ κι εμένα”.

Για τους οπαδούς της Ρεάλ: “Δεν έχω καμία αμφιβολία πως οι οπαδοί μας θα μας βοηθήσουν. Είμαι χαρούμενος από το πόσο μας έχουν συμπαρασταθεί όχι μόνο φέτος, αλλά και τα περασμένα χρόνια”.

Για τον Ολυμπιακό: “Πρόκειται για μία συμπαγή ομάδα η οποία έχει ξεκάθαρες ιδέες για τον τρόπο που παίζετε το παιχνίδι τα τελευταία χρόνια”.

Για την ΤΣΣΚΑ: «Άφθονο ταλέντο. Ομάδα που διαθέτει τα πάντα και με την επιστροφή του Κιριλένκο έγινε ακόμη καλύτερη. Η ΤΣΣΚΑ είναι πολύ δυνατή και απρόβλεπτη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77 (vid)

Λερναία Ύδρα ο Ολυμπιακός έκανε το «μπρέικ» στη Βαρκελώνη. Απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα,…