Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Θα μιλήσει ο Σάκοτα…”

“Θα μιλήσει ο Σάκοτα…”

nikolaou aek

nikolaou-aek

Στην εκπομπή “Κοίτα το 24άρι”, στο ραδιόφωνο του Sport24, μίλησε απόψε ο Γιώργος Νικολάου.

Ο διευθυντής Επικοινωνίας και ΜΜΕ της ΚΑΕ ΑΕΚ απέφυγε να μιλήσει (προς τον αμφιτρύωνα Στέφανο Τριαντάφυλλο) για τις μεταγραφικές κινήσεις, δήλωσε ωστόσο ότι “αποτελεί κοινό μυστικό το ενδιαφέρον για Νίκο Ζήση“, αλλά και ότι “τις επόμενες ημέρες θα μιλήσει για το χθες και την “επόμενη ημέρα” της ΑΕΚ, αλλά και για τα μεταγραφικά ο Ντράγκαν Σάκοτα σε συνέντευξη Τύπου”.

Για την χρονιά, που έφυγε: “΄Ηταν καθ’ όλα επιτυχημένη, αν αναλογιστεί κανείς πώς ξεκινήσαμε. H AEK ξαναμπήκε στην ατζέντα, στην καθημερινότητα, του οπαδού της ΑΕΚ. Κι αυτό είναι η μεγαλύτερη επιτυχία του κυρίου Αγγελόπουλου, του κυρίου Αλεξίου, του κυρίου Δουβή, του τεχνικού επιτελείου και των παικτών, κυρίως μετά τις οβιδιακές αλλαγές του περασμένου Νοεμβρίου”.

Για την διοργάνωση, που θα παίξει η ΑΕΚ στην Ευρώπη: “Στόχος της ΑΕΚ, πριν και μετά τους αγώνες με τον Άρη στα πλέι οφ ήταν και παραμένει η Ευρώπη. Προς αυτή την κατεύθυνση προετοιμαζόμαστε. Ο κόσμος της ΑΕΚ στήριξε την προσπάθεια. Τα εισιτήρια αλλά και η προσέλευση του κόσμου είναι ένα κριτήριο, που θα συνεκτιμηθεί όταν αποφασίσει η Ευρωλίγκα. Θα γίνει συνάντηση, πιθανότατα, στην Βαρκελώνη ανάμεσα στον κύριο Αγγελόπουλο και τον Τζόρντι Μπερτομέου για να “κλειδώσει” η συμμετοχή μας στην διοργάνωση, που θα επιλεγεί».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…