Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Τα καλύτερα έρχονται”

“Τα καλύτερα έρχονται”

aggelopoulos aek

aggelopoulos-aek

Η ΑΕΚ υποδέχεται αύριο (16/5) τον Άρη για τη δεύτερη αγωνιστική της πρώτης φάσης των πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος και θέλει τη νίκη, ώστε να φέρει τη σειρά στα ίσια (1-1) και να διεκδικήσει την πρόκριση στους ημιτελικούς στη Θεσσαλονίκη. Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, έστειλε μήνυμα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Ένωσης, προτρέποντας τον κόσμο της ομάδας να γεμίσει αύριο το ΟΑΚΑ, ενώ υποσχέθηκε πως τα καλύτερα έρχονται.

Αναλυτικά:
“Φίλοι της ΑΕΚ

Η ομάδα μας δίνει το ερχόμενο Σάββατο τον πιο σημαντικό μέχρι στιγμής αγώνα της. Είναι αυτονόητο, ότι θέλουμε τον κόσμο μας πιο πολύ από ποτέ να στηρίξει μαζικά τη «Βασίλισσα» για να ισοφαρίσει την σειρά των αγώνων με τον Άρη, για το πρώτο βήμα πρόκρισης στους “4” της Basket League.

Όταν έλαβα την απόφαση να ασχοληθώ με την ΚΑΕ ΑΕΚ ήξερα εκ των προτέρων, ότι δύναμη μας παραμένουν οι οπαδοί μας. Η διοίκησή μας έχει αποδείξει, ότι κάνει το καλύτερο δυνατόν προκειμένου η “Βασίλισσα” να ενισχυθεί και ξαναγίνει αντάξια του ονόματος και της Ιστορίας της. Δεσμεύομαι, ότι τα καλύτερα έρχονται για το παρόν και το μέλλον της. Η αγωνιστική περίοδος δεν έχει ολοκληρωθεί όμως. Θέλουμε τους οπαδούς μας να βοηθήσουν τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία. Με τη φωνή τους και την φυσική παρουσία τους. Ώστε η ΑΕΚ να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη, που θα μας στείλει στην Θεσσαλονίκη.

Θέλω να θυμίσω, ότι η ομάδα μας ξεκίνησε κάτω από αντίξοες συνθήκες την εφετινή περίοδο και έφτασε να διεκδικεί με αξιώσεις υψηλές θέσεις, και σ’ αυτό συνέβαλε αποφασιστικά και ο υπέροχος κόσμος της. Είναι απαραίτητη, λοιπόν, για άλλη μία φορά η παρουσία των οπαδών μας το Σάββατο. Για να επιβραβεύσουν την προσπάθεια όλων όσοι αγωνίζονται στη “Βασίλισσα”.

Φίλοι της ΑΕΚ, η γκρίνια δεν έχει θέση στην ομάδα μας. Η ΑΕΚ προ πολλού γύρισε σελίδα…

Η διοίκησή μας εργάζεται ήδη για την ερχόμενη περίοδο, όπου στόχος μας θα είναι η επιστροφή σε κορυφαίες θέσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η πορεία μας έχει προκαθορισθεί. Και δεν αλλάζει. Καλώ τους οπαδούς μας να κάνουν υπομονή. Προς το παρόν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το Σάββατο στο ΟΑΚΑ. Αποτελεί ιστορικό μας καθήκον…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…