Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Τα εισιτήρια με Παναθηναϊκό

Τα εισιτήρια με Παναθηναϊκό

kolossos omadiki

kolossos-omadiki

Με ανακοίνωση της, η διοίκηση του Κολοσσού Ρόδου ενημέρωσε τον κόσμο της ομάδας για τη διάθεση των εισιτήριων για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο (16/5) στο Βενετόκλειο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της πρώτης φάσης των πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η Κ.Α.Ε. Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει ότι η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα του Σαββάτου ( 16/5 – 16:30 ) με τον Παναθηναϊκό, θα πραγματοποιηθεί, το Σάββατο από τις 11:00 και μέχρι την έναρξη του αγώνα, από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 20, 15 και 10 ευρώ και περιορισμένος αριθμός 100 εισιτηρίων για παιδιά ηλικίας έως 14 ετών στην τιμή των 5 ευρώ ενώ τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν κανονικά.

Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels θα σας ενημερώσει σύντομα και για τα σημεία πώλησης στην πόλη της Ρόδου.
Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να απευθυνθείτε στα γραφεία της ΚΑΕ ( Πλατεία Βρούχου 1 ) και στο τηλ. 22410 22261.

Λόγω της μικρής χωρητικότητας του γηπέδου και της αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων, προτείνουμε στους φίλους της ομάδας μας, να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα και να αποφύγουν την προσέλευση παιδιών ηλικίας έως 5 χρονών”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…