Κεντρική Basket League Άρης Στην Αθήνα η αποστολή (pics)

Στην Αθήνα η αποστολή (pics)

airport charisis aris

airport-charisis-aris

Στην Αθήνα βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής (15/05) η αποστολή του Άρη, για το παιχνίδι του Σαββάτου (16/05) με την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ. Οι κιτρινόμαυροι ταξίδεψαν από την συμπρωτεύουσα προς την Αθήνα αεροπορικώς και το απόγευμα θα προπονηθούν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ).

Η αποστολή του Άρη για τον αγώνα με την Ένωση έχει ως εξής: Τόρεϊ Τόμας, Όγκο Αντεγκμπόγιε. Στέλιος Πουλιανίτης, Μουχάμεντ Πάσαλιτς, Σπύρος Μούρτος, ΛαΜάρκους Ριντ, Τάσος Δήμας, Αλέξανδρος Βεζένκοφ, Γιώργος Τσιάρας, Βασίλης Σίμτσακ, Άντριου Νέιμικ, Κώστας Χαρίσης. Μαζί με την ομάδα στην Αθήνα βρίσκεται και ο Γιάννης Καραθανάσης, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον ώμο.

airport-priftis-Aris
Παράλληλα, ο τεχνικός των κιτρινόμαυρων της Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Πρίφτης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και έκανε αναφορά στο αυριανό (16/05) παιχνίδι με την ΑΕΚ.

“Την περασμένη Τετάρτη κάναμε ένα βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά των πλέι οφ, όμως σαφώς δεν έχει κριθεί τίποτα. Αντιμετωπίζουμε την ΑΕΚ στην έδρα της και αναμφίβολα η αποστολή μας θα είναι πιο δύσκολη σε σχέση με το πρώτο ματς, έστω κι αν σ” αυτές τις περιπτώσεις το άγχος το έχει ο γηπεδούχος”.

“Πρέπει να προσεγγίσουμε το παιχνίδι αμυντικά και να παίξουμε πολύ καλύτερα σ” αυτό το κομμάτι σε σχέση με τον αγώνα της κανονικής περιόδου στο ΟΑΚΑ. Την ίδια ώρα, πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση και να εκμεταλλευτούμε ό,τι μας «δώσει» η αντίπαλη άμυνα. Θα είναι ένα σκληρό ματς και ο ρυθμός, το σουτ και η συγκέντρωση θα κρίνουν πολλά αναφορικά με το τελικό αποτέλεσμα”.
airport-thomas-reed-Aris

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…