Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Σωστή αντιμετώπιση”

“Σωστή αντιμετώπιση”

Sfairopoulos

Sfairopoulos

Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε, ξανά, απόλυτα σοβαρός, πήρε ακόμα μια εμφατική νίκη κόντρα στον Άρη και βρίσκεται μια νίκη μακριά από την πρόκριση του στους τελικούς. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη συγκέντρωση που έδειξαν οι παίκτες του και δεν παρασύρθηκαν από τη διαφορά του πρώτου ματς και έδωσε σύνθημα νίκης για το παιχνίδι στο Αλεξάνδρειο.

“Ζητούμενο ήταν να εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι διότι το πρώτο ματς είχε λήξει με μεγάλη διαφορά και υπήρχε ο κίνδυνος να παρουσιαστούμε χαλαροί. Ήμασταν έτοιμοι σε κάθε μας αντίδραση όμως και πιστεύω πως επιβάλλαμε το ρυθμό μας από την αρχή. Πήραμε διψήφια διαφορά και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου μπήκαμε πάλι συγκεντρωμένα, ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε σε άμυνα κι επίθεση και εκεί ξέφυγε το σκορ.

Για μας είναι σημαντικό ότι κάναμε το 2-0 και οι παίκτες έκαναν αυτά που είχαμε πει. Κάποιες φορές είναι λογικό να μην τα πετυχαίνουν” υπογράμμισε αρχικά ο προπονητής των Πειραιωτών και κατέληξε λέγοντας:

“Όπως είπε και ο Δημήτρης (σ.σ. Πρίφτης) είναι κέρδος η παρουσία τού Άρη στην τετράδα. Εμείς συνεχίζουμε. Χρειαζόμαστε άλλη μία νίκη και πηγαίνουμε στη Θεσσαλονίκη να κάνουμε αυτό που πρέπει”.

Εκπροσωπώντας τους παίκτες, ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, συμπλήρωσε: “Πιστεύω πως κάναμε καλή δουλειά. Οι προπονητές μας κράτησαν συγκεντρωμένους μετά ττην εύκολη νίκη στο πρώτο ματς. Ξέραμε πως θα προσπαθήσουν να μας κοντράρουν περισσότερο, αλλά είχαμε την σωστή ενέργεια. Θέλαμε να διορθώσουμε κάποιες λεπτομέρειες σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, όπως ήταν τα επιθετικά ριμπάουντ. Σε κάθε παιχνίδι θέλουμε να βελτιωνόμαστε και να διορθώνουμε κάποιες λεπτομέρειες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…