Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Συνεχίζει την κοινωνική δράση

Συνεχίζει την κοινωνική δράση

olympiakos omadiki

olympiakos-omadiki

Το κοινωνικό έργο του Ολυμπιακού δεν σταματά και, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ, το πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς “Let’s do it” θα παρατείνει τη δράση του και στους επόμενους αγώνες. Σκοπός του είναι η συγκέντρωση του απαραίτητου χρηματικού ποσού για την κατασκευή και διαμόρφωση μιας ειδικής πολυμορφικής αίθουσας δημιουργίας και εκπαίδευσης στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Αγίου Δημητρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ Ολυμπιακός στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής της, ανακοινώνει ότι και στους επόμενους αγώνες συνεχίζεται η  εφαρμογή του προγράμματος Κοινωνικής Προσφοράς, το “Let’s Do it“.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κύριος στόχος αυτού του προγράμματος είναι η κατασκευή και διαμόρφωση μιας ειδικής πολυμορφικής αίθουσας δημιουργίας και εκπαίδευσης στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Αγίου Δημητρίου, το οποίο εντάσσεται στο πρόγραμμα “ONE TEAM” της ΚΑΕ Ολυμπιακός σε συνεργασία με την Ευρωλίγκα.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός αναπτύσσει με διάφορους τρόπους δραστηριότητα για την εκπλήρωση του σκοπού και την συγκέντρωση του ποσού που απαιτείται για την κατασκευή αυτού του χώρου και ο στόχος είναι μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία. Για όσους φιλάθλους  επιθυμούν να προσφέρουν σε αυτό το πρόγραμμα μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία με την ΚΑΕ Ολυμπιακός, ενώ κατά την διάρκεια των αγώνων θα υπάρχουν σημεία συγκέντρωσης χρημάτων στα Εκδοτήρια ,στις Θύρες VIP ,3 και 7″.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…