Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Προσπαθήσαμε, αλλά…”

“Προσπαθήσαμε, αλλά…”

likogiannis new

likogiannis-new

Στην μεγάλη προσπάθεια των παικτών του στάθηκε ο Άρης Λυκογιάννης. Ο τεχνικός του Κολοσσού Ρόδου, υπογράμμισε ότι οι παίκτες του κυνήγησαν τη νίκη για την εξάδα όμως δεν τα κατάφεραν, ενώ έδωσε έμφαση στα προβλήματα τραυματισμών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άρης Λυκογιάννης:
“Ήταν το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου, απέναντι σε μια ομάδα που είχε το πλεονέκτημα της έδρας και το κίνητρο να μπορέσει να μπει στα πλέι οφ. Από την πλευρά μας, είχαμε το δικό μας κίνητρο της εξάδας. Κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια να προλάβουμε. Δεν το πετύχαμε και το γεγονός πως τα υπόλοιπα αποτελέσματα μας ευνοούσαν, μας αφήνει μία πικρία, χωρίς αυτό να μειώνει τη μεγάλη προσπάθεια που κάναμε όλη τη σεζόν. Και δεν είναι μόνο η 7η θέση που τερματίσαμε και η γρήγορη παραμονή, αλλά κυρίως το καλό μπάσκετ που παίξαμε.

Στο σημερινό παιχνίδι πληρώσαμε τα προβλήματα τραυματισμών που είχαμε με τον Ουότερς να απουσιάζει, την ανετοιμότητα του Μανωλόπουλου, ο οποίος έκανε ένεση για να παίξει, συν το διάστρεμμα που έπαθε ο Ρόμπινσον κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το rotation για τη δική μας ομάδα έγινε πολύ περιορισμένο και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού το πληρώσαμε αυτό. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο, όμως εκεί δύο μεγάλα σουτ του Κοροίβου άνοιξαν τη διαφορά. Τελικά ο Κόροιβος κέρδισε δίκαια. Συγχαρητήρια στους παίκτες, στη διοίκηση και σε όλα τα μέλη του staff για την προσπάθεια που έκαναν ο καθένας από την πλευρά του. Τώρα έχουμε μπροστά μας τα πλέι οφ, έχουμε δύο μεγάλα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και καλούμε τον κόσμο μας να έρθει στο Βενετόκλειο και να μας στηρίξει. Συγχαρητήρια στον Κόροιβο και στον Χάρη Μαρκόπουλο για τη δίκαιη νίκη του σήμερα, αλλά και για την είσοδό του στα πλέι οφ”.

Τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο Άγγελος Τσάμης, ο οποίος τόνισε: “Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κόροιβο για τη βράβευση, μιας και κατάγομαι από την περιοχή εδώ πέρα. Δεν περίμενα πριν από μερικά χρόνια πως ο Κόροιβος θα κατάφερνε να ανέβει στην Α1, κι αυτό που έχει γίνει με χαροποιεί ιδιαίτερα. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της σπουδαίας προσπάθειας. Νομίζω πως ο Κόροιβος το ήθελε περισσότερο. Έπαιξε σημαντικό ρόλο το γεγονός πως είχαμε μικρό rotation και αυτό μείωσε τις επιλογές μας.

Συγχαρητήρια για την παραμονή και πάνω απ’ όλα για την είσοδο στα πλέι οφ για πρώτη φορά στην ιστορία του. Εμείς είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί στα 9 χρόνια παρουσίας μας στις 6 έχουμε μπει στα πλέι οφ. Φέτος ξεπεράσαμε τις προσδοκίες πολλών και τα καταφέραμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Κολοσσός – ΠΑΟΚ 95-79

Ο Κολοσσός Ρόδου πήρε ακόμη μια σημαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League. Οι…