Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Παίρνεις ό,τι αξίζεις”

“Παίρνεις ό,τι αξίζεις”

skourtopoulos rethumno

skourtopoulos-rethumno

Το Ρέθυμνο πάλεψε, έφθασε κοντά αλλά εν τέλει δεν ήπιε “νερό”, γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα από τον Άρη, η οποία το άφησε στην έκτη θέση της κανονικής διάρκειας. Ο προπονητής των Ρεθυμνιωτών, Θανάσης Σκουρτόπουλος, απένειμε τα εύσημα στους Θεσσαλονικείς για τη σεζόν που έκανε, έδωσε σύνθημα βελτίωσης εν όψει των πλέι οφ και ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη που παρείχε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

“Στην ζωή λέμε ότι ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει. Νομίζω ότι σήμερα παρόλο που είμαστε λυπημένοι, ο Άρης άξιζε την θέση για την παρουσία του όλη τη χρονιά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Δημήτρη και στους παίκτες του για την πολύ καλή δουλειά που έχουν κάνει. Τους εύχομαι καλή συνέχεια στα πλέι οφ.

Από την άλλη μεριά, έδωσα συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί πετύχαμε τον μεγάλο στόχο της ομάδας, την 6η θέση. Μπορεί να είμαστε λυπημένοι που χάθηκε σήμερα το παιχνίδι αλλά τους είπα ότι πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε σαν παράδειγμα για να είμαστε καλύτεροι στα πλέι οφ. Ο ΠΑΟΚ θα έχει το πλεονέκτημα έδρας αλλά εμείς θα παλέψουμε για να δείξουμε ότι αξίζουμε την παρουσία μας στα πλέι οφ αλλά και να το ευχαριστηθούμε.

Πρέπει να μάθουμε από αυτές τις περιπτώσεις γιατί και με την ΑΕΚ κινδυνεύσαμε να χάσουμε το παιχνίδι και σήμερα το ίδιο αλλά δεν εκτελέσαμε σωστά. Παρ’ όλα αυτά νομίζω ότι κλείνουμε επιτυχημένα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που για ακόμα μία φορά ήταν κοντά μας. Ελπίζω να ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες τους. Εμείς είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την παρουσία τους και την συμπεριφορά τους” τόνισε ο τεχνικός του Ρεθύμνου.

Ο Δημήτρης Χείλαρης, από την πλευρά του, συμπλήρωσε: “Θέλω να συγχαρώ και εγώ την ομάδα του Άρη. Ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι. Δυστυχώς εμείς πέσαμε στην “παγίδα” του Άρη, η οποία μας έδωσε πολλά ελεύθερα σουτ και δεν καταφέραμε να ευστοχήσουμε σε αυτά. Κοιτάμε την συνέχεια. Θα κοιτάξουμε τα λάθη μας. Τώρα παίζουμε με τον ΠΑΟΚ. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και να έχουμε μία καλύτερη συνέχεια στην πορεία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…