Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Όχι ταβάνι στα όνειρα μας”

“Όχι ταβάνι στα όνειρα μας”

spanou ethniki

spanou-ethniki

Η Εθνική Γυναικών έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της ενόψει της συμμετοχής της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (11-28 Ιουνίου Ουγγαρία – Ρουμανία).

Η Άρτεμις Σπανού μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ για τους στόχους της Εθνικής μας, τονίζοντας πως δεν θέλει να βάλει ταβάνι στα όνειρα της.

“Σαν ομάδα θέλουμε πάντα το καλύτερο. Θα πάμε στη Ρουμανία και θα τα δώσουμε όλα. Πρώτος στόχος είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση και από εκεί και πέρα ό,τι άλλο έρθει, θα είναι καλό για μας. Εμείς ποτέ δεν βάζουμε ταβάνι στα όνειρα μας. Συνεχίζουμε να παίζουμε με πάθος και με καρδιά για το καλύτερο δυνατό.

Έχουμε ξεκινήσει προετοιμασία από την περασμένη Παρασκευή. Όλα τα κορίτσια δείχνουμε καλά στοιχεία και έχουμε έρθει έτοιμες και δυνατές για φέτος. Γίνεται σκληρή προπόνηση και πάμε καλά προς το παρόν. Και ο κόουτς είναι ευχαριστημένο και συνεχίζουμε δυνατά”, δήλωσε η 22χρονη σέντερ και πρόσθεσε για τον όμιλο της Εθνικής:

“Είμαστε σε έναν σχετικά βατό όμιλο. Δεν έχουμε μεγάλες ομάδες, όπως για παράδειγμα η Γαλλία και η Ισπανία. Υπάρχει βέβαια η Τουρκία όπου είναι μια καλή ομάδα. Στόχος μας, όπως είπα, είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση και θα δουλέψουμε για κάθε αντίπαλο ξεχωριστά. Ο προπονητής μας θα έχει τα δικά του πράγματα να μας πει για κάθε ομάδα, οπότε ακόμα δεν το πολυσκεφτόμαστε. Αυτή τη στιγμή έχουμε στραμμένη την προσοχή μας στην προετοιμασία, να κάνουμε φιλικά παιχνίδια και να δούμε πως είμαστε σαν ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…