Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Να είμαστε προσεκτικοί”

“Να είμαστε προσεκτικοί”

skourtopoulos

skourtopoulos

Το Ρέθυμνο δεν τα κατάφερε απέναντι στον ΠΑΟΚ, καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης, στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ, επικράτησε με 66-59. Ο προπονητής του κρητικού συλλόγου, Θανάσης Σκουρτόπουλος, στάθηκε στα μεγάλα σουτ του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:
“Μπράβο στον ΠΑΟΚ για τη νίκη του. Είπα συγχαρητήρια και στους παίκτες μου. Φεύγουμε λυπημένοι από το γήπεδο γιατί θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Σε κρίσιμες στιγμές παίζει ρόλο η προσωπικότητα και στις δύσκολες στιγμές εμείς αποτυγχάνουμε συνεχώς. Δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε τις μεγάλες ομάδες σε αυτό. Πρέπει να έχουμε ένα συγκεκριμένο κορμό παικτών και όσο αυτός αντέχει, εμείς είμαστε ανταγωνιστικοί. Όταν αυτό δεν γίνεται, υπάρχει πρόβλημα. Ο ΠΑΟΚ για παράδειγμα είχε τον Δέδα που ήρθε από τον πάγκο και έβαλε μεγάλα σουτ. Εμείς αυτό δεν το είχαμε, αλλά παρόλα αυτά, ανταποκριθήκαμε στο ματς και ξέραμε πως ο ΠΑΟΚ θα έχει το άγχος. Εμείς παίζαμε πιο ελεύθερα.

Το Σάββατο δεν ξέρω αν μπορούμε να αλλάξουμε πολλά. Τουλάχιστον να είμαστε προσεκτικοί σε κάποιες λεπτομέρειες και να μην απαντάμε σε κάποιες προβοκάτσιες την ώρα του αγώνα. Είναι μέρος του παιχνιδιού δεν είναι κάτι το παράξενο πρέπει να κάνουμε φάουλ όταν πρέπει ενώ δεν έχουμε την εμπειρία να απαντάμε στις εντός εισαγωγικών προβοκάτσιες. Δεν το λέω με την κακή έννοια, αλλά δεν μπορώ να πω ότι υπήρχε ευνοϊκή διαιτησία για το Ρέθυμνο, ώστε να υπάρχουν αυτές οι αντιδράσεις, να αποβληθεί ένας άνθρωπος και να δημιουργηθεί μία κατάσταση και μία διακοπή που σίγουρα στοίχισε σε εμάς. Αυτό ωφέλησε τον ΠΑΟΚ. Δεν νομίζω πως το Ρέθυμνο ευνοήθηκε κραυγαλέα από την διαιτησία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…