Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Μπράβο στους παίκτες”

“Μπράβο στους παίκτες”

markopoulos mpoutskos

markopoulos-mpoutskos

Ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στην  επόμενη φάση των Πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α1, καθώς επικράτησε του Ρεθύμνου με 75-62. Ο προπονητής του δικεφάλου του Βορρά, Σούλης Μαρκόπουλος, μοίρασε μπράβο στους παίκτες μετά την επικράτηση επί της κρητικής ομάδας.

Αναλυτικά:
“Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς για τα καλά λόγια του και να τον συγχαρώ για την καλή ομάδα του. Ηταν δύσκολα τα ματς με το Ρέθυμνο γιατί παρουσιάσαμε την ίδια ομάδα σε ρόστερ και φιλοσοφία και αυτό είναι δύσκολο. Θέλαμε πολύ το σημερινό ματς και θέλαμε να εκμεταλλευτούμε το πλεονέκτημα της έδρας που πήραμε κατά την διάρκεια της σεζόν. Και το καταφέραμε… Μπράβο στους παίκτες, όλοι έδωσαν τα πάντα.

Ο Κάρτερ, που έπαιξε με ένεση, προσπάθησε πολύ. Ξεκινήσαμε πολύ νευρικοί και είχαμε άγχος στο σημερινό ματς. Χάσαμε λέι απ και ελεύθερα σουτ αλλά είχαμε προβάδισμα στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου. Στο δεύτερο δεκάλεπτο βρήκαμε ρυθμό στην επίθεση μας γιατί η άμυνα ήταν συνεχώς δυνατή. Στο δεύτερο ημίχρονο η κατάσταση παρέμεινε ίδια. Δηλαδή ήταν σκληρή η άμυνα και θέλαμε να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες του αντιπάλου. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου”.

Για τα ματς με τον Παναθηναικό: “Από εδώ και πέρα ξέρουμε πως είναι δύσκολα τα ματς με τον Παναθηναικό που είναι μια πολύ καλή ομάδα με εμπειρίες και παίκτες που παίζουν στην Ευρωλίγκα. θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δίχως στρες και αν αποκατασταθεί η υγεία των παικτών, μπορούμε να παρουσιάσουμε ένα συγκροτημένο παιχνίδι για να έχουμε καλή παρουσία στο ματς με τον Παναθηναικό”.

Για το ότι ο ΠΑΟΚ έπαιξε με τρεις “κοντούς” στο δεύτερο ημίχρονο: “Θέλαμε να έχουμε παίκτες για να δημιουργηθούν καταστάσεις για ελεύθερα σουτ ή να φτάσει η μπάλα κάτω από το καλάθι”.

Για το ότι ο Χαραλαμπίδης έκανε προθέρμανση και αν υπάρχει κάποιος χρονικός ορίζοντας για το πότε μπορεί να επιστρέψει: “Δεν μπορεί να παίξει… Το ιατρικό τιμ λέει πως δεν μπορεί να παίξει ακόμη”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…