Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Κι άλλη φάπα

Κι άλλη φάπα

kaltsidou ethniki

kaltsidou-ethniki

Όποιος και όποια δεν έχει την ατυχία να ζει στην Ελλάδα (του Βασιλακόπουλου) και δεν φοβάται αν την επόμενη μέρα θα δεχθεί παράπονα, νουθεσίες και πολλά άλλα, λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Όπως για παράδειγμα η εν ενεργεία -εκ των κορυφαίων- διεθνής παίκτρια, Στέλλα Καλτσίδου.

Όλα ξεκινούν απ’ το κεφάλι. Αν εκεί δεν γίνει μια μεγάλη αλλαγή, όλα τα άλλα είναι μόνο λόγια. Δεν ξέρω τί να πω;” ήταν η απάντησή της, σε σχετική δημοσιογραφική ερώτηση. Τα είπε όλα

Αν δεν κατάλαβες πρόεδρε, εσύ είσαι το κεφάλι. Από εκεί βρωμάει το πράγμα και στο γυναικείο μπάσκετ, το εντελώς παραμελημένο κι εγκαταλελειμμένο από την ΕΟΚ, η οσμή της σήψης είναι εντονότατη. Βεβαίως, μην μασάς. Έτσι κι αλλιώς έχεις μαζέψει τόσους “φαροφύλακες” (όχι για την ψυχή της μάνας τους, για τα λεφτά το κάνουν), που δεν πρόκειται να παίξει πουθενά το βίντεο, εκτός από το δικό μας κι 1-2 site.

Δεν σε φτύνουν πρόεδρε. Ψιλοβρέχει. Στον καταραμένο τόπο, τον Μάη μήνα βρέχει. Μόνο που, όπως διαπιστώνεις, καθημερινά η εικόνα σου θολώνει κι ας έχεις τόσους λούστρους να γυαλίζουν τα παπούτσια και το είδωλό σου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Φασούλας: Με τον Γκάλη, τον Γιαννάκη, με τον «τίγρη»…

Ο Παναγιώτης Φασούλας «ενώνει» το (πραγματικό) μπάσκετ. Ο Βαγγέλης Λιόλιος επιχείρησε να κ…