Κεντρική Basket League Άρης “Καλύτερο πρόσωπο με Ολυμπιακό”

“Καλύτερο πρόσωπο με Ολυμπιακό”

simtsak kolossos aris

simtsak-kolossos-aris

Ο Άρης, άφησε πίσω το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και στρέφει την προσοχή του στην αναμέτρηση της Τετάρτης (06/05) με τον Ολυμπιακό, για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1. Ο Βασίλης Σίμτσακ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου (arisbc.gr) και δίνει το σύνθημα ενόψει του δεύτερου συνεχόμενου δύσκολου εντός έδρας αγώνα της ομάδας.

Αναλυτικά:
Σίγουρα στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό δεν παρουσιάσαμε το πρόσωπο που θέλαμε. Είχαμε κάποια προβλήματα και πολύ λίγες μέρες για να προετοιμαστούμε, μετά από τον αγώνα στα Τρίκαλα. Δεν ήμασταν όσο ανταγωνιστικοί θέλαμε, ώστε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο στο τέλος. Δεν ψάχνουμε, όμως, για δικαιολογίες. Βλέπουμε τα λάθη που κάναμε και τα μελετάμε, ώστε να μην τα επαναλάβουμε τόσο στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, όσο και στους επόμενους και δη στα πλέι οφ“.

Όσο για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό; “Δίνουμε δεύτερο συνεχόμενο αγώνα με μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Σίγουρα η αποστολή μας θα είναι πολύ δύσκολη, όμως αυτήν τη φορά πιστεύω ότι θα παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο, έχοντας και περισσότερες μέρες για προετοιμασία, αλλά και ξεκούραση. Ο αντίπαλός μας έχει πολλά ατού και το πρώτο “πρέπει” είναι να παίξουμε καλή άμυνα. Από κει και πέρα, πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση, σε σχέση με το προηγούμενο ματς”.

Μετά τον Ολυμπιακό, ο ΑΡΗΣ αντιμετωπίζει το Ρέθυμνο και στη συνέχεια ξεκινούν τα πλέι οφ. “Μπορεί χρονικά όλα αυτά να είναι κοντά, όμως για μας είναι… πολύ μακριά. Έχουμε μάθει να κοιτάμε μόνο το επόμενο παιχνίδι κι αυτό κάνουμε και τώρα, που οι αγώνες όσο πάνε γίνονται και πιο σημαντικοί. Πρώτα ο Ολυμπιακός και μετά τα υπόλοιπα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…