Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μαδρίτη 2015 “Ίσως να γεννήθηκα γι αυτό”

“Ίσως να γεννήθηκα γι αυτό”

spanoulis f4 madriti

spanoulis-f4-madriti

Μαδρίτη, αποστολή
karaliΓια 35 λεπτά ήταν στην σκιά του εαυτού του. Για 35 λεπτά δεν του πήγαινε τίποτα καλά. Κι όμως, ο μεγάλος Βασίλης Σπανούλης, πήρε πάνω όλα τα μεγάλα σουτ και κατάφερε να πετύχει 11 πόντους μόνο στο τέταρτο δεκάλεπτο, στέλνοντας παράλληλα τον Ολυμπιακό στον τελικό της Κυριακής. Ο αρχηγός των ερυθρολεύκων, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα για την καρδιά αυτής της ομάδας και πως δεν τα παρατάει ποτέ.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, είπε αρχικά: “Η ζωή έχει χαρές και λύπες. Καμιά φορά στην Ελλάδα θέλουμε μόνο να νικάμε αλλά πρέπει να μάθουμε να χάνουμε και καμιά φορά. Έχουμε καρδιά και ποτέ δεν τα παρατάμε. Σήμερα, η ψυχή μας και το πάθος μας ήταν εκείνα που μας βοήθησαν να νικήσουμε. Όσο για το τι σκέφτηκα στο ημίχρονο στα αποδυτήρια, το κρατάω για τον εαυτό μου” και συνέχισε,

Ίσως να γεννήθηκα γι αυτό, η μητέρα μου να έφερε εδώ για αυτές τις στιγμές. Είμαι τυχερός που έχω εξαιρετικούς συμπαίκτες και προπονητές. Συνεχίζουν να πιστεύουν σε εμένα ακόμα κι όταν έχω 0/11 και μου δίνουν την μπάλα δείχνοντας ότι με εμπιστεύονται. Αυτό είναι πολύ μεγάλο για εμένα, μεγαλύτερο από πολλές νίκες. Πήρα κάποια μεγάλα σουτ και βοήθησα την ομάδα μου να κερδίσει.

Νοιάζομαι μόνο να κερδίζω σε κάθε παιχνίδι κι όλοι σε αυτά τα αποδυτήρια θέλουν να κερδίζουν. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο στον τελικό. Παίρνοντας ένα τέτοιο μεγάλο σουτ στο τέλος τα συναισθήματα είναι τέλεια. Δεν μπορώ να το περιγράψω με λέξεις. Ήταν μία νίκη και θέλουμε μία ακόμα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
  • real madrid champion f4 2015

    Όσα δεν είδατε στο F4 (vid)

    Το φάιναλ-φορ της Μαδρίτης ολοκληρώθηκε πριν από μία εβδομάδα, με τη Ρεάλ να επιστρέφει στ…
  • real madrid champion f4 2015

    Απ’ τη Μαδρίτη, με αγάπη

    Πέντε μέρες στη Μαδρίτη, παιχνίδια, meetings, τουρνουά μικρών, clinic, έχεις πολλά να σκεφ…
  • Spanoulis Lojeski Olympiacos Real Madrid

    “Δεν ξέρει να χάνει” (vid)

    Μαδρίτη, αποστολή Η κίνηση του Βασίλη Σπανούλη να πετάξει τη μπάλα στον Ρούντι Φερνάντες λ…
Περισσότερα σε Μαδρίτη 2015

Δειτε επισης

Όσα δεν είδατε στο F4 (vid)

Το φάιναλ-φορ της Μαδρίτης ολοκληρώθηκε πριν από μία εβδομάδα, με τη Ρεάλ να επιστρέφει στ…