Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Ήμασταν και λίγο τυχεροί”

“Ήμασταν και λίγο τυχεροί”

skourtopoulos

skourtopoulos

Το Ρέθυμνο τα κατάφερε απέναντι στον ΠΑΟΚ και έφερε την σειρά στα ίσια. Ο τεχνικός των κρητικών, Θανάσης Σκουρτόπουλος στάθηκε στα λάθη τα οποία τελικά δεν στοίχισαν στην ομάδα του Ρεθύμνου.

Αναλυτικά:
“Ευχαριστούμε τον κόουτς για τα καλά του λόγια. Έχει σημασία όταν μιλάει αυτός με αυτό τον τρόπο για μας. Και ο ΠΑΟΚ κάνει εξαιρετική δουλειά. Και τα τέσσερα ματς με τον ΠΑΟΚ ήταν συναρπαστικά. Γίνεσαι καλύτερος μετά από τέτοια παιχνίδια. Ήμασταν και λίγο τυχεροί με την απουσία του Κάρτερ, αλλά και τις άστοχες βολές. Κάναμε όμως και λάθη που δεν δικαιολογούνται, ακόμη κι αν υπάρχει άγχος ή αν θέλουν τόσο πολύ οι παίκτες την νίκη. Τα λάθη με ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ κοστίζουν, λάθη σε επαναφορά ή κακές επιθέσεις, αλλά σήμερα δεν κόστισαν και πήραμε τη νίκη. Πρέπει να τα διορθώσουμε όλα αυτά. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, θα πάμε για το καλύτερο και αισιοδοξούμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Στο πρώτο παιχνίδι χρησιμοποιήσαμε ζώνες προσαρμογής, σήμερα δεν το κάναμε, αλλά δεν νομίζω ότι μπορούμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα γιατί τους ξέρουμε και μας ξέρουν καλά”.

Ο καλαθοσφαιριστής του Ρεθύμνου, Ντέγιαν Κράβιτς, ανέφερε: “Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το τέταρτο εναντίον του ΠΑΟΚ. Χάσαμε πολλά αμυντικά ριμπάουντ, περίπου 9 στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε και αρκετά λάθη, αλλά βελτιωθήκαμε σε αυτούς τους τομείς στο δεύτερο ημίχρονο και καταφέραμε να κερδίσουμε. Είμαστε ενθουσιασμένοι που η σειρά πηγαίνει σε τρίτο παιχνίδι, το οποίο περιμένουμε ότι και αυτό θα είναι ένας πολύ σκληρός αγώνας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…