Κεντρική Απόλλων Π. Η συνεδρίαση του Δ.Σ

Η συνεδρίαση του Δ.Σ

apollonas-paok-patras cup

Να κάνει δεχτές τις παραιτήσεις του προέδρου και του αντιπροέδρου του Απόλλωνα Πάτρας αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της πατρινής ομάδας κατά την συνεδρίασή της.

Αναλυτικά:
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ Απόλλων Πάτρας κατά τη συνεδρίασης της 18ης Μαΐου 2015 συνήλθε σε πλήρη απαρτία και αποφάσισε τα παρακάτω:

1) Να γίνουν αποδεκτές οι παραιτήσεις του προέδρου και του αντιπροέδρου της ΚΑΕ Απόλλων Carna Πάτρας, τους οποίους ευχαριστεί για τη μεγάλη μέχρι τώρα προσφορά τους. Επίσης, αποφασίστηκε να συμπληρωθεί το Δ.Σ. με τους Φίλιππο Καμίση (πρόεδρο Α.Σ.), ο οποίος θα αναλάβει την προεδρία της ΚΑΕ, και Βασίλη Γιαννόπουλο (παλιό αθλητή), ως μέλος.

2) Για την προώθηση όλων των επειγόντων θεμάτων του Απόλλωνα στην κρίσιμη περίοδο που διανύουμε, συγκροτούνται από μέλη του Δ.Σ. οι παρακάτω επιτροπές: α) Επιτροπή Οικονομικών Θεμάτων, β) Επιτροπή Τεχνικών Θεμάτων, γ) Επιτροπή Εμπορικών θεμάτων, δ) Επιτροπή Δημοσίων Σχέσεων και Τύπου, δ) Επισκευή Κατασκευών και Προγραμμάτων ΕΣΠΑ.

Οι λοιπές αναγκαίες επιτροπές (Ακαδημίες, λειτουργία αθλητικού κέντρου κ.λ.π.) θα συγκροτηθούν σε επόμενες συνεδριάσεις του Δ.Σ.

Όλα τα μέλη του Δ.Σ. δήλωσαν ότι βρίσκονται στη διάθεση του Συλλόγου, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα τρέχοντα ζητήματα που έχουν ανακύψει σε διοικητικό και οργανωτικό επίπεδο.

Παρουσία παλαιών στελεχών το ΔΣ

Τη συνεδρίαση του Δ.Σ. παρακολούθησαν και παλαιά στελέχη (Νίκος Καλογερόπουλος, Μίμης Κανελλόπουλος, Αλέκος Δημητριάδης, Ντίνος Τσοκόλης. Σπύρος Καλυβάς), τα οποία οι ενημερώθηκαν για τα θέματα του Συλλόγου και ευχήθηκαν «καλή δύναμη» στη διοίκηση. Μετά το τέλος της συνεδρίασης εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τις εξηγήσεις που δόθηκαν.

Η διοίκηση του Απόλλωνα ευχαριστεί τα παλαιά στελέχη για την παρουσία τους και την ηθική στήριξη που της παρέχουν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Απόλλων Π.

Δειτε επισης

Φαβορί ο Κουταλιανός, στα υπόψιν ο Μπρατσιάκος

Φαβορί για να αποτελέσει το διάδοχο του Δημήτρη Παπαδόπουλου στην τεχνική ηγεσία του Απόλλ…