Κεντρική Basket League Άρης “Η ψυχή νικάει τα λεφτά”

“Η ψυχή νικάει τα λεφτά”

Alexander Vezenkov

Alexander Vezenkov

Στη ψυχή και στην καρδιά που έδειξαν οι παίκτες του Άρη στάθηκε ο Σάσα Βεζένκοφ, μιλώντας για τη χθεσινή (19/5) σπουδαία νίκη-πρόκριση επί της ΑΕΚ. Ο ηγέτης της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη τόνισε στον Metropolis πως οι Θεσσαλονικείς ήταν οργισμένοι μετά τον διασυρμό στο ΟΑΚΑ και πως προετοιμάστηκαν για πόλεμο απέναντι στην Ένωση.

“Από το Σάββατο το βράδυ χάσαμε όλοι τον ύπνο μας. Βλεπόμασταν μεταξύ μας και βλέπαμε ο ένας την οργή του άλλου. Προετοιμαστήκαμε για πόλεμο και έστω και αν παίξαμε ουσιαστικά χωρίς δύο παίκτες, αφού ο Νέιμικ αγωνίστηκε στο 10% και μπράβο του, ενώ έλειπε και ο Αντεγκμπόγε τα καταφέραμε. Ακούσαμε διάφορα. Ότι ο Μπονσού είναι παίκτης Ευρωλίγκας, ότι ο Ίνγκλις παίρνει πολλά χρήματα, ότι εμείς δεν είμαστε καλοί, ότι δεν παίζω καλά.

Νιώσαμε να μας υποτιμούν και αποδείξαμε ότι η ψυχή και η καρδιά νικούν τα λεφτά. Ο προπονητής μας προετοίμασε καλά, πονούσε και αυτός μαζί μας. Μπράβο σε όλα τα παιδιά. Έδειξαν ότι όσο δύσκολα κι αν είναι τα πράγματα, είμαστε μια ομάδα από τον πρώτο ως τον τελευταίο γι’ αυτό και ο Άρης είναι μια ξεχωριστή ομάδα”, ανέφερε ο φόργουορντ του Άρη.

Για τη βοήθεια του κόσμου είπε: “Χωρίς τον κόσμο θα χάναμε 20 πόντους. Ήταν απίστευτο το συναίσθημα στο τέλος να μας αγκαλιάζει ο κόσμος και να μας λέει τόσα ωραία πράγματα. Ο κόσμος του Άρη θέλει να ζήσει χαρούμενες στιγμές και είμαι ικανοποιημένος που του προσφέρουμε κάτι τέτοιο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Χωρίς αυτούς δεν θα ήμασταν το ίδιο δυνατοί”.

Όσο για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό που ακολουθούν, ανέφερε: “Ο Ολυμπιακός είναι από τις πιο καλές ομάδες της Ευρώπης και από τις πιο φορμαρισμένες. Εμείς θα παίξουμε χωρίς άγχος, θα κοιτάξουμε να το διασκεδάσουμε και να δείξουμε πόσο ανταγωνιστικοί είμαστε. Είμαστε ρεαλιστές, ξέρουμε τις δυνατότητές μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…