Κεντρική Basket League Άρης Η ερμηνεία του Πρίφτη

Η ερμηνεία του Πρίφτη

priftis

priftis

Ο Άρης δεν κατάφερε να προβάλει σοβαρές αντιστάσεις και γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη ήττα από τον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ, για τα ημιτελικά των πλέι οφ. Ο Δημήτρης Πρίφτης, όμως, δεν μένει στην αποτύπωση του τελικού αποτελέσματος αλλά προχωράει σε μια δική του, βαθύτερη, ερμηνεία ύστερα από αυτά τα δύο παιχνίδια ενώ υπογραμμίζει πως στόχος του Άρη είναι να εμφανιστεί βελτιωμένος στο Αλεξάνδρειο.

“Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του. Για μας είναι μία δύσκολη εμπειρία, δεν είμαστε ανταγωνιστικοί, ο Ολυμπιακός παίζει σε υψηλό ρυθμό και είναι δύσκολο να τον ακολουθήσουμε ενεργειακά, σωματικά και αριθμητικά. Έχουν σωστή νοοτροπία.

Η δική μου ερμηνεία των δύο εμφανίσεων, που είναι κακές, είναι πως δείχνουν το μέγεθος της επιτυχίας του Άρη να είναι στην τετράδα. Κυρίως στην προσπάθεια των παικτών όλη τη χρονιά. Είναι δύσκολο για μας παρά τις απουσίες που έχουμε. Δε μπορούμε να κάνουμε προσθήκες, είμαστε χωρίς 3 παίκτες. Ο Νέιμικ ίσως παίξει στη συνέχεια των πλέι οφ. Για όσους καταλαβαίνουν τη δυσκολία των πλέι οφ είναι πολύ δύσκολο τόσοι λίγοι αριθμητικά να παίζουμε ματς κάθε 2-3 μέρες. Όχι απλά ματς, αλλά ματς πολύ έντονα με υψηλές απαιτήσεις και ποιοτικά.

Θα ξεκουραστούμε και περιμένουμε τον Ολυμπιακό για το τρίτο ματς στην Θεσσαλονίκη όπου θέλουμε να εμφανιστούμε καλύτεροι”.

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, από την πλευρά του, επεσήμανε:  “Δεν ματσάραμε στην ενέργεια τους αντιπάλους μας. Θα δούμε τα λάθη μας και στη Θεσσαλονίκη θα φανούμε πιο ανταγωνιστικοί. Η διαφορά των 35 πόντων δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα μας όλη τη σεζόν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…