Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Έκαναν ό,τι ήθελαν”

“Έκαναν ό,τι ήθελαν”

likogiannis kolosso

likogiannis-kolosso

Ο Κολοσσός δεν κατάφερε να δυσκολέψει καθόλου τον Παναθηναϊκό γνωρίζοντας ευρεία ήττα στο εναρκτήριο παιχνίδι των πλέι οφ. Ο Άρης Λυκογιάννης επεσήμανε ότι το “τριφύλλι” έλεγξε πλήρως τον αγώνα καθ’ όλη τη διάρκεια του, στάθηκε στα γρήγορα φάουλ του Ουότερς ενώ υπογράμμισε την ανάγκη βελτίωσης εν όψει του δεύτερου αγώνα της σειράς.

“Το σκορ του πρώτου δεκαλέπτου αποτυπώνει επακριβώς την εικόνα του παιχνιδιού. Ξεκινήσαμε πολύ χαλαρά, ο Ουότερς χρεώθηκε γρήγορα με τρία φάουλ και αυτό μας επηρέασε. Δε μπορούσαμε να συνεχίσουμε ανάλογα και να μείνουμε κοντά στο σκορ. Στη συνέχεια ήμασταν καλοί, αλλά ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό που ήθελε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Το Σάββατο θέλουμε τον κόσμο να έρθει και να γεμίσει το Βενετόκλειο. Θα είναι το καλύτερο κλείσιμο μιας χρονιάς που κύλησε ιδανικά για εμάς”, ήταν τα λόγια του κόουτς των Ροδίων.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος, από την πλευρά του, σημείωσε: “Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε πολύ δυνατά σε αντίθεση με εμάς. Στα επόμενα τρία δεκάλεπτα ήμασταν ανταγωνιστικοί, κάτι που ήταν και ο στόχος μας. Τώρα θέλουμε να κάνουμε το ίδιο και το Σάββατο και να ευχαριστηθούμε το ματς παρέα με τον κόσμο μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…