Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Έχει πολύ δρόμο ακόμα”

“Έχει πολύ δρόμο ακόμα”

Soulis Markopoulos Paok

Soulis Markopoulos-Paok

Ο ΠΑΟΚ αν και τα χρειάστηκε, τελικά κατάφερε να φύγει με το ροζ φύλλο από την αναμέτρηση με το Ρέθυμνο επικρατώντας με 66-59. Ο τεχνικός του δικεφάλου του Βορρά, Σούλης Μαρκόπουλος, τόνισε πως αυτή η νίκη ήταν απλά μια καλή αρχή.

Αναλυτικά:
“Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια που έκαναν στο παιχνίδι, αφού ενώ βρέθηκαν πίσω στο σκορ, πείσμωσαν, έπαιξαν άμυνα και βρήκαν επιθετικές λύσεις για να ανατρέψουμε ένα σκορ που φαινόταν δύσκολο. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι, ξέραμε ότι θα είναι και δύσκολη η σειρά. Το Ρέθυμνο είναι πολύ καλή ομάδα, γεμάτη ομάδα με πλήρες ρόστερ και παίκτες σε περιφέρεια και κάτω από το καλάθι. Εμείς ξεκινήσαμε λιγάκι παγωμένα, μπήκαμε στο καλάθι αλλά χάσαμε εύκολους αιφνιδιασμούς και ψάξαμε την ψυχολογία μας, κάτι που έδωσε την ευκαιρία στον αντίπαλο να μείνει κοντά στο σκορ.

Μπήκαμε πολύ άσχημα στο δεύτερο ημίχρονο, με κακές επιλογές στην επίθεση και χωρίς να είναι η άμυνά μας όπως θα έπρεπε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πάρει ο αντίπαλο μία σημαντική διαφορά, αλλά η άμυνά μας έσφιξε, βρήκαμε λύσεις και στην επίθεση και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Δεν έγινε τίποτα όμως. Η σειρά έχει ακόμη πολύ δρόμο. Πάμε το Σάββατο να παίξουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο Ρέθυμνο”.

Για τη διαφορά που ξέφυγε στο τρίτο δεκάλεπτο: “Δεχτήκαμε δύο μεγάλα καλάθια από τους αντιπάλους, ενώ εμείς από την πλευρά μας δεν βρήκαμε το αντίπαλο καλάθι. Είχαμε πολύ μεγάλη αστοχία. Κάποια στιγμή νομίζω είχαμε 20% στα δίποντα κι αυτό είναι κάτι πρωτοφανές. Στο τέλος του αγώνα το βελτιώσαμε και αλλάξαμε την εικόνα του αγώνα”.

Για το παιχνίδι του Σαββάτου: “Ένα παιχνίδι φαίνεται από την αρχή που θα πάει. Είναι κλειστά αυτά τα παιχνίδια, δεν μπορούν να ανοίξουν ιδιαίτερα. Το ότι έφυγε το Ρέθυμνο μπροστά είναι γιατί έκανε λάθος η μία ομάδα. Θα παιχτεί σώμα με σώμα σε όλες τις φάσεις…”.

Για την απόδοση του Μπρέμερ: “Έχει την εμπειρία, έχει παίξει σε μεγάλες ομάδες. Μπορεί να φάνηκε γιατί μπορεί οι άλλοι να ήταν σε λίγο χειρότερη κατάσταση. Ξέρουμε ότι έχει ηγετικά προσόντα και για αυτό τον θέλαμε και τον φέραμε στην ομάδα μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…