Κεντρική NBA Δραματική πρόκριση των Κλιπς (vid)
NBA

Δραματική πρόκριση των Κλιπς (vid)

chris paul buzzer beater game 7

chris-paul-buzzer-beater-game-7

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγραφούν τα όσα συνέβησαν στο Στέιπλς Σέντερ απόψε (03/05). Ύστερα από ένα συγκλονιστικό ντέρμπι με αλλεπάλληλες εναλλαγές (31 συγκεκριμένα) στο προβάδισμα οι Κλίπερς δια χειρός του “κουτσού” Κρις Πολ πήραν τη νίκη με 111-109 και απέκλεισαν τους πρωταθλητές από τη συνέχεια των πλέι οφ, με τους ίδιους να παίρνουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά της Δύσης, όπου θα τεθούν αντιμέτωποι με τους Γκρίζλις.

paul-winning shot

Ο αρχηγός των γηπεδούχων αποχώρησε κατά την τρίτη περίοδο με πρόβλημα στον ιγνυακό τένοντα αλλά επέστρεψε κουτσαίνοντας για να σημειώσει ένα buzzer beater και να μιλήσει όταν η μπάλα έκαιγε με εύστοχες βολές, κρίσιμα καλάθια και το νικητήριο λέι απ υπό ασφυχτική πίεση. Τελείωσε το ματς με 27 πόντους και τρομερή συνέπεια καθώς είχε 4/7 δίποντα, 5/6 τρίποντα και 4/4 βολές ενώ μοίρασε και 6 ασίστ. Εκπληκτικός σε ακόμα ένα παιχνίδι ο Μπλέικ Γκρίφιν που έκανε triple-double με 24 πόντους, 13 ριμπάουντ και 10 ασίστ.

duncan-paul

Ο Τιμ Ντάνκαν ήταν ο κορυφαίος των “σπιρουνιών” έχοντας 27 πόντους και 11 ριμπάουντ με τους Τόνι Πάρκερ (20π.-5ρ.-5ασ.) και Ντάνι Γκριν (16π.-8ρ.-3ασ.) να τον πλαισιώνουν. Αυτή ενδέχεται να ήταν η τελευταία φορά που είδαμε μαζί την ηγετική τριάδα των Σπερς καθώς ο Μάνου Τζινόμπιλι είχε δηλώσει πως κατά πάσα πιθανότητα θα κρεμάσει τα παπούτσια μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου ενώ και ο Ντάνκαν μένει ελεύθερος, χωρίς να έχει γνωστοποιήσει τις προθέσεις του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…