Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Διήμερο Tryout στη Λεωφόρο

Διήμερο Tryout στη Λεωφόρο

pao efiviko

pao-efiviko

Η ακαδημιά του Παναθηναϊκού αναζητάει τα νέα αστέρια που θα φορέσουν τη φανέλα της ομάδας, γι’ αυτό και το Παμπαιδικό, Παιδικό και Εφηβικό τμήμα του “τριφυλλιού” καλεί όσα παιδιά επιθυμούν να δώσουν το παρών στο διήμερο Tryout που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό της Λεωφόρου το Σαββατοκύριακο 16-17/5.

Αναλυτικά:
“TRY OUTS 2015
ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ (02)-ΠΑΙΔΩΝ (00-01) & ΕΦΗΒΩΝ (98-99)

Το Παμπαιδικό, το Παιδικό και το Εφηβικό του “Τριφυλλιού” σε καλεί να δώσεις το παρών στο διήμερο Tryout που διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Μαίου στο κλειστό της Λεωφόρου ( Τάφος του Ινδού ) .

Η ακαδημία των πρωταθλητών αναζητά τα νέα αστέρια που θα φορέσουν τη φανέλα της ομάδας , παιδιά που αγαπούν το μπάσκετ , θέλουν να μάθουν τα μυστικά του δίπλα στους… κορυφαίους προπονητές και να διεκδικήσουν τίτλους φορώντας τη φανέλα του εξάστερου.

Όσοι ενδιαφέρονται το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να βρεθούν στο κλειστό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και να τεστάρουν τις δυνάμεις τους διεκδικώντας μια θέση στο ρόστερ της αγωνιστικής περιόδου 2015-16

Στις 8:30 ξεκινάμε με το Παμπαιδικό (2002) στη συνέχεια 9:30 με το Παιδικό και στις 11:00 με το Εφηβικό , όλοι οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο 15-20´ νωρίτερα .

Όλοι οι επίδοξοι μπασκετμπολίστες έχουν την δυνατότητα να γίνουν μέλη της οικογένειας του Παναθηναϊκού!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…