Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Διαφορετικός ΠΑΟΚ”

“Διαφορετικός ΠΑΟΚ”

pao pagkos

pao-pagkos

Ο Άρης Λυκογιάννης έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο του Παναθηναϊκού στο αποψινό (26/5) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Θεσσαλονικείς μίλησε στην κάμερα της NOVA για τον πρώτο ημιτελικό αλλά και για την πρώτη του γεύση από τους “πράσινους”.

“Ήμασταν λίγο νευρικοί στην αρχή κι είχαμε κακές επιλογές. Στο δεύτερο ημίχρονο η άμυνα μας έδωσε ρυθμό, δουλέψαμε καλά την επίθεσή μας και τιμωρήσαμε τον ΠΑΟΚ. Τελείωσε το ματς, κάναμε απλά το 1-0 και την Πέμπτη (28/5) θα έχουμε ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι. Περιμένω τον ΠΑΟΚ αρκετά διαφορετικό, χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες που έχουμε στη διάθεσή μας”, δήλωσε αρχικά ο βοηθός του Σωτήρη Μανωλόπουλου και πρόσθεσε:

“Το σημαντικό για εμάς είναι ότι καταφέραμε να πάρουμε ένα κρίσιμο ματς, ειδικά χωρίς κόσμο και με προβλήματα τραυματισμών. Σε κάποια σημεία του παιχνιδιού μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι, όπως στην άμυνα που παίξαμε στο δεύτερο μέρος. Στην επίθεση πρέπει να διορθώσουμε πράγματα και να διαβάζουμε καλύτερα το παιχνίδι στο 5 εναντίον 5”.

Για το ρόστερ του Παναθηναϊκού σχολίασε: “Όλοι πρέπει να καταλάβουν σε ποιον σύλλογο βρίσκονται. Όταν είσαι στον Παναθηναϊκό πρέπει να είσαι έτοιμος να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Παιδιά με ταλέντο και στοιχεία υπάρχουν. Εμείς τους βοηθάμε στις αδυναμίες τους”.

Τέλος για την πρώτη του εμπειρία στον πάγκο του “τριφυλλιού συμπλήρωσε: “Δεν αλλάζει κάτι αναφορικά με τη δουλειά και τη διαδικασία. Το μέγεθος του συλλόγου είναι διαφορετικό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Πένθος για τον Εργκίν Αταμάν – Συλλυπητήρια από την ΚΑΕ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του πατέρα του Εργκίν Αταμάν. Βαρύ πένθος για την …